Mai, proiectul in sine e un mare 0, ideea e copiata, designul e nasol de tot dar buzzul pe care l-a starnit e foarte tare si.. sa fim seriosi, cred ca nimeni de pe seopedia n-a reusit sa starneasca atatea reactii pana acum.
E si asta o metoda de a te promova, faci ceva nasol si starnesti o multime de reactii care vin gratuit. Uite eu de exemplu, poate vreau sa fac un articol in care sa scriu ca "toate femeile sunt curve". Cum am multe comentatoare cu blog sunt sigur ca o sa starnesc multe reactii nu doar in comentarii dar si pe blogurile lor si o sa primesc si o multime de backlinks.
Nu zic ca el a gandit ca va starni buzzul asta, pentru ca pare destul de stupizel tipul, dar daca a gandit-o eu zic ca are un plus.
Pana la urma, totul se reduce la posibilitatea de a aparea la tv. Multi de aici si altii poate au afaceri si situri de 100 ori mai bune sau mai interesante, dar au aparut la tv? Nu, pentru ca nu il cunosc pe nenea de acolo.
Hai sa-l luam exact asa cum este: un caz umanitar![]()
Doamne ce nesimtit poate fi pustiul asta.
Mike, eram sigur ca asa o sa se interpreteze
Si cred ca multa lume crede ca daca ni se pare aberant ca el a aparut la televizor ne e ciuda, sau mai stiu eu ce. In multe cazuri similare se intampla asa, cineva vine cu o idee originala si apoi toti comenteaza pe forumuri cum ca "pai asta si eu puteam face".
Insa in cazul de fata chiar nu poate fi vorba pentru ca e o cretinitate, nu e o idee originala si in plus, comentariile autorului pun gaz pe foc, pentru ca e clar ca nu intelege cum functioneaza publicitatea online (poate nici eu nu o inteleg inca prea bine, dar am atata cap cat sa nu declar ce a declarat el).
Imi mentin /facepalm-ul din postul anterior.
Nosferule, ai prefera un buzz care sa tina o saptamana si apoi sa te uite lumea, sau un proiect de durata care in final iti va aduce mult mai multi bani decat spike-ul de trafic generat de buzz? Din ce am povestit noi si din ce proiecte stiu ca ai cred ca si tu ai prefera varianta a doua.Mai, proiectul in sine e un mare 0, ideea e copiata, designul e nasol de tot dar buzzul pe care l-a starnit e foarte tare si.. sa fim seriosi, cred ca nimeni de pe seopedia n-a reusit sa starneasca atatea reactii pana acum.
Ultima modificare făcută de Tudi; 24th July 2009 la 16:42.
dar poate membrii au aparut la tv, la radio sau in ziare/reviste....
eu unul nu am facut anunt aici
tehnica crezi ca e buna? ti se pare ca acele spatii de adsuri s-au umplut ? daca era tehnica buna vindea spatii publicitare imediat dupa..... deci nici macar nu este un buzz cu castig rapid dar scurt
P.S pe bune, daca oricare de aici care a muncit pentru un mic proiect de-al lui....pp ca se stiu ei in cauza[ma refer la cei care au pus suflet,bani si munca intr-un site] ar fi aparut in locu baiatului, as fi avut numai cuvinte de lauda....dar nu, asa nu pot....
tampit nu e el, ci aia care l-au adus la tv. el, saracul, se vede ca nu il duce foarte tare capul.
@prometeu eu apreciam tehnica de promovare, nu planul lui de business (care poate fi rău sau bun, ceea ce e mai puţin relevant pentru noi ca şi oameni care vor să-şi aducă vizitatori pe site-uri)tehnica crezi ca e buna? ti se pare ca acele spatii de adsuri s-au umplut ? daca era tehnica buna vindea spatii publicitare imediat dupa..... deci nici macar nu este un buzz cu castig rapid dar scurt
The Web Systems Engineering Blog
Eu zic ca nu sunt tampiti , eu zic ca sunt nesimtiti si ne iau de prosti umplandu-si spatiile de emisie cu tot felul de stiri ca sa isi ia salariile.
Apoi vin si cei cu blogurile care preiau stirea ca sa mai faca si ei niste bani.
Iar baiatul cu ideea poate obtine ceva PR pt site , bani pe reclama mai putin, e greu ca un hot sa pacaleasca alti hoti.
Bafta!
Bravo lui. Macar la televizor il arataeu cred ca dupa cest interviu o sa-i mearga afacerea
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)