Buna ziua Ady,
am observat postul tau
trebuie sa fac niste rectificari: 1. clientii nu platesc prezenta pe blogul meu - nu am cerut si nu cer bani pentru asta
Apoi se optimizeaza si pe ei pentru "web design" intr-un post total aiurea: dosinescu .ro/2009/07/29/ministerul-turismului-dezbatere-corect-sau-nu/ pluginul de wordpress care face automat constructia linkurilor a adaugat automat - optimizarea nu este pentru web design - este strict o discutie
In fine, blogul asta [dosinescu .ro] e full de chestii patetice si mi-e chiar mila de clientii care au dat bani pe serviciile
seo de la astia.
repet: nu am luat bani pentru publicare pe blog, este daca vrei, o chestie benevola pe care o fac si nu spun e perfecta
nici unul dintre clientii Bamboo, pepsi, bancpost - nu a platit
seo
te rog sa publici raspunsul meu, nu m-am putut inregistra si nu voi fi foarte activ pe forum, deci nu are rost momentan sa ma inregistrez
imi pare ca ai o problema cu firma Avantaj NET fara rost. Nu ne-am laudat cu serviciile de
SEO - altfel aveam in case studies acest lucru si il promovam mult mai bine. Deci te rog mult sa retragi ceea ce ai spus. Multumesc anticipat