te-ai uitat pe site si ai vazut tot siteul ocupat?
te-ai uitat pe site si ai vazut tot siteul ocupat?
Lasa-l. Probabil ideea i se pare atat de buna incat s-a apucat deja sa faca un site similar. Inteleg ca cineva care nu are legatura cu online-ul sa fie "impresionat" dar mi se pare naivitate curata sa spui: "mama, ce tare !" daca ai minime cunostinte de web.
Ultima modificare făcută de Nichita; 29th July 2009 la 11:49.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Personal cred ca noi ii luam de multe ori de fraieri pe advertiseri, cand ar trebui sa fim mai umili. Majoritatea celor de aici traiesc din banii advertiserilor, ca publisheri in diferite retele sau din advertising direct. In momentul in care il acceptam pe acest baiat cu un proiect de duzina dar care a avut bafta (desi eu nu i-as zice bafta, eu as intra in pamant de rusine sa fiu in locul lui) cum ca a fost destept pentru ca a atras sau va atrage niste advertiseri fraieri, atunci ne batem joc de propria munca.
Tineti minte ca advertiserii au painea si cutitul. Bate-ti joc de preot, ca pe urma nu o sa mai ai unde sa te spovedesti toata viata.
a mai fost un roman, la scurt timp dupa mare buzz-ul care la creat Million Dollar Homepage. a aparut la antena 1, la moise guran daca nu ma insel, persoana de atunci reusise totusi sa isi cumpere un calculator cu banii din site. ... oricum interesant este cum a ajuns baiatu' asta la tele cu o asemenea traznaie
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)