Citat Postat în original de Nic Vezi Post
Tu esti clientul bancii. Cu cine crezi ca trage banca, cu tine sau google?
Banca va respecta procedurile, mai greu de crezut ca va "tine" cu cineva. Nu suntem in vestul salbatic in anul 1886 in care cine da banu' ala are dreptate.
Procedura spune ca daca Google cere, atunci sa i se dea.

Daca se demonstreaza ca a fost vorba de frauda, poti sa recuperezi banii indiferent daca Google vrea sa ti-i dea sau nu.
Poti sa imi spui cum "se va demonstra" (o forma a actiunii destul de impersonala)?
Eu vad decomdata doar 3 modalitati personale:
1. Hackerul se imbata, recunoaste in crasma si apoi este turnat de un vecin. La proces recuoaste iar tot, desi ar putea sa spuna ca declaratia anteriora a fost influentata de metilic.
2. Chuck Norris ajuta politia din Thailanda: in timp ce sparge 5 scaune, 3 mese si 7 capete intr-un bordel in care se fuma opiu, un politist local scaneaza pc-ul in care se afla evidenta curvelor de pe o raza de 247 de metri si descopera salvate niste cookie-uri (eventual si parola) ale contului d-lui de mai sus. Se obtine o dovada a posibilitatii ca alcineva sa fi folosit contul tau in scopul obtinerii unor foloase. este batut cu bestialitate IT-istul casei de toleranta care recunoaste tot. Nu exista in aceasta tara posibilitatea de a reclama metodele de anchetare asa ca s-au mai schimbat din variabile.
3. Google nu vrea sa iti dea banii pe motiv ca TU ai fost cel care ai realizat acele actiuni si ca trebuie sa platesti pentru ce-ai consumat, insa ofera autoritatilor date prin care se demonstreaza ca nu TU ai fost cel care a realizat acele actiuni.

PS: Pt op: Vezi ca in contul de adwords ai change history, unde iti arata istoria modificarilor care s-au facut in cont. Vezi daca a intrat cineva pe acolo si a marit bugetul, sau a introdus siteurile din china sau etc.
E un lucru bun repetarea ideii lui mike_ppc.
Idea e ca daca te uiti acolo si nu gasesti ceva suspect, atunci nici operatorul de la Google nu va gasi (daca va gasi atunci va raporta mai departe la un birou care vor decide daca se considera frauda sau nu, inclin sa cred ca exista un mare interes al lor sa desopere mecanismele acestea pentru a-si proteja clientii) si va trebui sa ramai la una din cele 2 variante: ai fost neatent sau Google ti-a furat banii.