Pagina 9 din 10 PrimulPrimul ... 78910 UltimulUltimul
Rezultate 81 la 90 din 96

Subiect: google plateste prost?

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

<dintre gandurile mele>

.. toala lumea se vaieta ca da google bani putini, dar sunt foarte rari cei care iau atitudine prin iesirea din program. asa cum pt google e rau sa nu fie advertiseri, este la fel de rau sa nu aibe publisher, unde sa pompeze reclamele.

</dintre gandurile mele>
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    E diferenta mare de efort intre .ro si .com . Eu unul numai experiente esuate am avut pe .com si m-am lasat pagubas. Incepe sa devina competitiv mediul .ro, ce sa spun de .com . Imi vad de osisorul meu mic daca mi-l stiu garantat, decat un os mare pe care nu apuc sa pun mana.

Am incercat pe un site sa pun reclame de la Beyond, merge foarte bine, au reclame interesante, primesc clickuri si media e de 5-6 euro centi(acolo scrie fara tva dar nu stiu ce nseamna,oricum o spun ca si cum ar trebui sa primesc si tva ul de la cel care a cumparat reclama)
    .
    Voi ati incercat cu ei, ati fost platiti?
    Nu am incercat, dar ma tenteaza sa ma inscriu daca tu zici ca e ok. De bani nu cred ca e problema sa nu ti-i dea, insa am auzit ca le face scriptul probleme si ca strica pagina in firefox.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Danielu Vezi Post
    Nu am incercat, dar ma tenteaza sa ma inscriu daca tu zici ca e ok. De bani nu cred ca e problema sa nu ti-i dea, insa am auzit ca le face scriptul probleme si ca strica pagina in firefox.
    Eu am pe un wordpress modificat si in firefox nu face nici o problema, chiar imi par ok reclamele.
    Depinde de nisa site-ului, pentru divertisment cel putin e perfect, sunt ceva anunturi care zic eu ca atrag vizitatorii in acest domeniu, si acolo unde google imi dadea 1-2 centi acum primesc 5 eurocenti minim.
    Totusi e destul de diferit panelul lor asa ca sa nu renunti daca nu te prinzi cum merg lucrurile, odata ce ai deslusit e usor.

djpro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th December 2006
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit Adsense

Desi este vechi subiectul as vrea sa spun ca, dupa calculele mele, cam de 5 ori a scazut venitul la adsense din 2008 in vremurile buna, pina azi. Stie cineva o alternativa mai buna pentru a inlocui adsense? Nu am gasit nimic serios iar programele de afiliere cred ca sunt teapa, eu nu am cistigat nimic din ele.

metrix1977 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th September 2006
    Vârstă
    49
    Posturi
    252
    Putere Rep
    36

Implicit asteptam

poate daca intra si yahoo pe romania se vor schimba lucrurile...concurenta e ff buna pete tot!

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
    <dintre gandurile mele>

.. toala lumea se vaieta ca da google bani putini, dar sunt foarte rari cei care iau atitudine prin iesirea din program. asa cum pt google e rau sa nu fie advertiseri, este la fel de rau sa nu aibe publisher, unde sa pompeze reclamele.

</dintre gandurile mele>
    asta ar fi una din probleme;
    2. multa lume este revoltata ca the big G plateste putin, prost ... insa sa facem un simplu exercitiu: sa spunem ca tu esti advertiser in loc de publisher, tu ai pune reclamele pe site-ul tau, daca da, ce ROI ai avea? inca mai cred in ideea ca daca ai site de continut buna poti sa convertesti in bani.

acsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    37
    Posturi
    281
    Putere Rep
    33

Implicit

Google nu are nici o vina ca se obtin bani putinii.Cei care vor publicitate vor cat mai ieftin si rezultate cat mai bune.Google pentru a iesi in profit accepta acele tarife mici si din banii obtinuti isi retrage profitul iar restul ajunge la cei care ofera spatii de reclama.Deci practic s-a ajuns la foame de bani.

P.S.:Un sfat prietenesc:onlineul nu mai ofera un beneficiu financiar,deci mai bine faceti munca fizica...

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de REYKO Vezi Post
    Google nu are nici o vina ca se obtin bani putinii.Cei care vor publicitate vor cat mai ieftin si rezultate cat mai bune.Google pentru a iesi in profit accepta acele tarife mici si din banii obtinuti isi retrage profitul iar restul ajunge la cei care ofera spatii de reclama.Deci practic s-a ajuns la foame de bani.

P.S.:Un sfat prietenesc:onlineul nu mai ofera un beneficiu financiar,deci mai bine faceti munca fizica...
    Gresit. Se fac bani pe online,dar nu din websiteuri,decat in unele cazuri. Banii din online nu se fac neaparat din siteuri personale. Mai exista freelancing,FOREX,etc din care se scot bani frumosi....de acasa..fara munca fizica
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Fiecare isi da cu parerea... nu contest. Dar daca nici online-ul nu e de viitor si mai ales de a scoate parte financiara, atunci chiar nu stiu ce sa mai zic.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Cred ca daca nisele sunt corect alese (fara manele, nise divertisment, joculete etc.) sumele castigate ar trebui sa rasplateasca munca celui care se ocupa de site.

Atata vreme cat sunt alese astfel de nise (majoritatea din .ro) doar datorita accesibilitatii si posibilitatii de a obtine trafic relativ usor, nu ma mir cand vad ca se castiga doar 1-2 centi pe click.

Din punctul meu de vedere .com-ul este solutia. Acolo, insa, trebuie sa muncesti mai mult...
    Ultima modificare făcută de Nichita; 9th January 2010 la 17:13.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 9 din 10 PrimulPrimul ... 78910 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. NOU! Google plateste si prin Western Union
    De Netul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 611
    Ultimul Post: 29th September 2016, 21:28
  2. Whu is Zu? Sau cat de prost sa fii...
    De w!ll în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th September 2008, 12:25
  3. Google plateste pentru numarul de impresii?
    De loco în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th June 2008, 14:31
  4. De ce e WEB-ul .RO atat de prost?
    De Antauri în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th January 2008, 18:13
  5. Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 2nd April 2007, 01:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte