Yep, avem banii!![]()
Plata emisa si la mine![]()
Subscriu!
Dar totusi mi se pare interesant: plata s-a facut in 5 mai, dar instiintarea pe mail a ajuns abia azi dimineata![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Plățile dvs. sunt momentan blocate. Este nevoie să acționați pentru a reactiva plățile.
zice: "Pentru a proteja conturile editorilor AdSense, am trimis un Număr Personal de Identificare (PIN) la adresa de plată introdusă în cont."
deci trebuie sa astept sa imi vina pin-ul prin posta. in acest timp clickuri sunt validate?
da trebuie sa astepti, si clickurile sunt contorizate
Salutare ... am vrut si eu acum sa intru in contul G. Adsense si poc : "Plățile dvs. sunt momentan blocate. Este nevoie să acționați pentru a reactiva plățile. Mai multe detalii."
Am platile blocate de cand am contul ... sa le dau un mail ? Nu vreau sa scot banii neaparat acum, dar se rezolva problema?
Cine a mai patiti/trecut prin asta si-mi poate da cateva sfaturi, apreciez gestul si imi cer scuze de secundele rapite!
Seara buna sa aveti.
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Probabil ai setat ca platile sa ramana on hold pana le deblocare. Incearca sa le deblochezi si sa setezi ca platile sa se faca lunar.
Contul meu -> Setarile contului -> Plata in asteptare (modificati) -> Va rog sa imi trimiteti platile lunar.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Da, am specificat si in postul anterior ca am platile blocate momentan, on hold cum ai spus si tu
Gata, am rezolvat, acum apare normal.
Am vazut prin Help la Google pe urma ca daca avem platile setate pe HOLD, in fiecare zi sau cu o zi inainte sa se faca platile, vom vedea afisat acea banda rosie, acel warning message.
Multumesc. O zi frumoasa in continuare.
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)