Ziceti-mi si mie niste site-uri unde pot cumpara domenii cu plata prin paypal. Multumesc
Ziceti-mi si mie niste site-uri unde pot cumpara domenii cu plata prin paypal. Multumesc
daca e vorba de RO vezi - http://forum.seopedia.ro/domenii/886...cu-paypal.html, daca e vorba de .com eu iti recomand GoDaddy.com
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
daca nu vrei sa iti scoti peri albi uita de godaddy si foloseste dynadot.com
au un panou de control foarte usor de folosit si daca ai probleme si le trimiti mail iti raspund foarte repede..
mi-au acceptat si Visa Electron de la BT.
mi-am luat domeniu de la ei si in jumatate de ora erau activate si dns-urile si intr-o ora mi-am pus tot site-ul online.
eu am fost client goddady si din cauza ca nu mi-au acceptat VISA de la BCR si nici BRD am pierdut vreo 6 domenii.. si faptul ca tot iti baga reclame si iti baga pe gat servicii nu e chiar un bonus de la ei
ahh si la godaddy nu esti tu proprietar al domeniului ci ai doar drept de utilizare pe perioada cat l-ai cumparat.. asta inseamna ca dupa ce expira si dupa cele 30 de zile de gratie.. ei nu il pun pe liber ci intra automat intr-un program de reseling.. si adios domeniu..
sau il poti recupera la licitatii de cateva sute de dolari.
Cred ca au si un proces pe rol din cauza asta.. nu stiu ce rezultat a fost sau daca a fost dat vreun verdict
concluzie: fereste-te de godaddy
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
multumesc, deoarece tocmai vroiam sa iau un domeniu de la godaddy
man pana la urma faci cum vrei.. dar e ca si cum ti-ai lua Logan pentru ca e ieftin si toata lumea are sau vrea sa isi ia.. dar nu vezi si celelalte variante mai bune din parcare
Ahh, come again.
1. ahh si la godaddy nu esti tu proprietar al domeniului ci ai doar drept de utilizare pe perioada cat l-ai cumparat. - gresit
2. asta inseamna ca dupa ce expira si dupa cele 30 de zile de gratie.. ei nu il pun pe liber ci intra automat intr-un program de reseling.. si adios domeniu.. - la fel ca la oricare altul, cum crezi ca se prind domeniile expirate daca nu ürin servicii gen snapnames
Posibil ca ai avut problema insa nu dezinforma pe cei care citesc.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
"gresit" -- de ce? explica-te!
am incercat si registerfly.com, names.com, godaddy.com, netfirms.com, edomenii.ro.. si pana acum doar la dynadot.com am gasit un panou de control cu tot ce am nevoie si foarte usor de folosit, mi-au acceptat si cardul visa electron si accepta si paypal si moneybookers si multe altele.
nu sunt genul care sustine ceva anume dar nici nu imi place sa vad ca toata lumea se uita la reclame si recomanda..
Eu nu dezinformez.. ci avertizez.. dar fiecare e liber sa isi piarda bani pe unde vrea pe net.
Despre godaddy a se citi si:
http://www.thestreet.com/tech/internet/10293025.html
http://nodaddy.com/
Nu ai explicat cele 2 afirmatii notate cu 1,2. Cum poti sa spui ca domeniul nu este al tau? Sunt o multuime de "product" sucks website, important e spun eu experientele fiecaruia.
Tu insa daca ai avut probleme e ok, le spui insa cele 2 afirmatii ale tale sunt total false si induc in eroare. Astept inca o explicatie legata de cele doua afirmatii.
Va certati, sau mai stiti alte site-uri?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)