1. Accesarea de pe acelas IP formeaza intotdeauna o legatura intre conturi, de aceea genul asta de banare in masa e destul de comun.
2. Probabil ban-ul are una dintre cauzele: unul dintre voi a incalcat reguluile adsense/ unul dintre voi a fost atacat/ cei 60k ai fratelui tau reprezinta un varf prea brusc al castigurilor.
3. referitor la incalcarea politicii adsense, tin minte ca ti-am atras atentia acum ceva vreme ca ai labeling la ads si totusi nu ai inlaturat-o. Asa ca e posibil sa fi incalcat regulile fara sa stiti.
4. cei 60k ai fratelui tau sunt ceva normal? daca da, nu are un reprezentant alocat, ca stiu ca la conturile mari se aloca o persoana ce are rol de consultant. Mi se pare ciudat sa baneze un cont de o asa marime, personal nu am auzit de conturi de 3-4 ani, care faceau peste 10k sa fie banate.
5. Nimeni din afara adsense nu poate sa va ajute, cel mai bine e sa trimita fratele tau mail, pe un ton cat mai politicos, sa ofere log-uri de srver si orice alte date necesare pentru a lamuri problema.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.