Pagina 1 din 8 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 79

Subiect: Help! Suspendare in Masa de Conturi AdSense

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit Help! Suspendare in Masa de Conturi AdSense

Ieri dimineata Google a suspendat simultan 5 conturi diferite:

- contul meu
    - contul fratelui meu
    - contul prietenei fratelui meu
    - contul unui coleg
    - contul unui client din Anglia

Fiecare cont era al unei persoane individuale, deci nu poate fi vorba de "multiple accounts". Ma gandesc ca aceasta suspendare in masa poate fi cauzata de faptul ca toate conturile au fost accesate la un moment dat de pe acelasi IP, cel al fratelui meu. Fratele meu si prietena sa stau impreuna, deci isi verifica de pe acelasi cont. De asemenea acum cateva luni cand am fost plecat din tara, frate-meu mi-a verificat si mie contul, tot de pe acelasi IP.

Am citit TOS-ul Google inside out si nu vad nicaieri sa scrie ca nu ai voie sa accesezi mai multe conturi de pe acelasi IP, atata timp cat conturile nu apartin aceleiasi persoane. Nu am facut absolut nimic ilegal, avem niste site-uri clean, de 3-4 ani de cand suntem publisheri am respectat tot timpul regulile impuse de Google. Nu avem click-uri ilegale, in Google suntem pe primele locuri (deci respectam si regulile motorului nu doar a AdSense-ului) si nu am facut niciodata nimic care sa incalce regulile Adsense.

Pe contul meu au fost prinsi aproximativ $400 iar pe al fratelui meu $60,000.

Am trimis un mail la Google in care am explicat situatia. Va rog, daca aveti alte sugestii ce sa facem, orice sfat e binevenit. A mai avut cineva o problema asemanatoare? Mersi

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Trimite loguri, trimite toate detaliile posibile. La mine nu s-a rezolvat, insa presupun ca a fost o persoana rauvoitoare care a dat clickuri in disperare.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

1. Accesarea de pe acelas IP formeaza intotdeauna o legatura intre conturi, de aceea genul asta de banare in masa e destul de comun.
    2. Probabil ban-ul are una dintre cauzele: unul dintre voi a incalcat reguluile adsense/ unul dintre voi a fost atacat/ cei 60k ai fratelui tau reprezinta un varf prea brusc al castigurilor.
    3. referitor la incalcarea politicii adsense, tin minte ca ti-am atras atentia acum ceva vreme ca ai labeling la ads si totusi nu ai inlaturat-o. Asa ca e posibil sa fi incalcat regulile fara sa stiti.
    4. cei 60k ai fratelui tau sunt ceva normal? daca da, nu are un reprezentant alocat, ca stiu ca la conturile mari se aloca o persoana ce are rol de consultant. Mi se pare ciudat sa baneze un cont de o asa marime, personal nu am auzit de conturi de 3-4 ani, care faceau peste 10k sa fie banate.
    5. Nimeni din afara adsense nu poate sa va ajute, cel mai bine e sa trimita fratele tau mail, pe un ton cat mai politicos, sa ofere log-uri de srver si orice alte date necesare pentru a lamuri problema.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Cristi a avut contul suspendat si a reusit sa il reinstate. Eu nu stiu ce sa iti zic,decat ca imi pare foarte rau, vezi sa trimiti cat mai multe detalii posibile, un email scris profesionist, si eventual sa ii suni si sa vorbesti cu ei- ma refer in special la fratele tau, daca era un publisher asa de mare, pierderea se resimte greu.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Lui i-a crescut traficul perfect legal (a ajuns pe locul 2 in Google la "car games" si si-a adus trafic creeand jocuri flash). Intr-adevar, a fost o crestere brusca de la vreo 10k la 60k pe luna, dar repet, a fost perfect legal...sau nu mai avem voie sa promovam site-urile ca ne luam ban?

3. referitor la incalcarea politicii adsense, tin minte ca ti-am atras atentia acum ceva vreme ca ai labeling la ads si totusi nu ai inlaturat-o. Asa ca e posibil sa fi incalcat regulile fara sa stiti.
    Nu mai tin minte big. Unde am labeling la ads? Sa stiu macar sa le zic in mail si cel mai mic detaliu.

Citat Postat în original de nic
    si eventual sa ii suni si sa vorbesti cu ei
    I-as suna...dar nu au telefon

memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    35

Implicit

stiu ca in cazul unei nereguli primeai un mail de atentionare si daca nu luai masuri urgente contul iti era banat cu justificarea aferenta (asta se intampla aprox acum 1 an cand mi-a fost mie inchis contul)

ar trebui unul din voi sa aveti un mail justificativ, ceea ce va ofera un avantaj sa le dati explicatii, altfel daca nu stiti cauza inchiderii contului este mult mai greu de justificat.

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    235
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    I-as suna...dar nu au telefon
    Era un thread despre deschiderea unui birou in Bucuresti. Stiu ca nu e cazul sa-ti faci mari sperante dar eventual poti lua legatura cu cei de acolo (daca intr-adevar s-a deschis).

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Nimic, nici un mail, nici un warning. Ban la 5 conturi la aceeasi ora din zi. Singura legatura intre conturi e ca au fost, la un moment dat (pe parcursul a 5-6 luni) accesate de pe calculatorul si IP-ul fratelui meu.

memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    35

Implicit

am mai auzit (nu mai stiu unde) ca baneaza daca exista o oarecare legatura intre conturi.

poti sa incepi sa le explici ca sunteti rude si ca tu le-ai impartasit acest secret de a face bani pe net si ca va intalneati la o anumita perioada va vericiati conturile si ca va impartasati sfaturi (sunt sigur ca vei avea o alta explicatie decat asta, dar te poti lega de ea)

ti-am trimis si un pm cu un articol interesant (zic eu) care sper sa iti fie de ajutor.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    749
    Putere Rep
    37

Implicit

nasol, 60 000 $?? pai cred ca-i poti da si in judecata... presupun ca erau pe firma? ca btw cica se sesizeaza organele de control la sume peste 10 000$
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Pagina 1 din 8 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum ma pot conecta la mai multe conturi adsense ?
    De Ionut D în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd June 2010, 09:20
  2. Doua conturi adsense
    De Adrian Poputoaia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 3rd March 2010, 00:06
  3. 2 conturi de pe 1 ip adsense
    De Skinnerul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th November 2009, 21:12
  4. Adsense - aceeasi pagina , conturi diferite!
    De Cata. în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th July 2009, 11:45
  5. Ce cauta cizma pe masa...
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th May 2009, 12:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii