Hai mah, mai terminati cu acuzatiile astea ridicole de furt. Inteleg ca sunteti suparati, si eu as fi, dar faceti si voi niste calcule.
Google ia cam 40% din ce va da voua. De ce ar fura 60k cand ar fi castigat 80k daca va mai lasau 3 saptamani? Sau daca va mai lasau un an ar fi facut 480k. Unde e logica?
Acum revenind la subiect: Tudi, zici ca ai peste 2 treimi din trafic de pe alte site-uri, poate ar trebui sa faci un fel de raport cu aceste site-uri (url, pagina unde sut jocurile voastre si cati vizitatori va trimite fiecare) si sa-l trimiti alaturi de statisticile tale.
Doi la mana: De ce nu ati scris la suportul in engleza? Din cate vad site-ul e in engleza. Ganditi-va si voi, cine-i crede pe romani mai hoti, un american care nu stie unde e romania pe harta sau un roman care s-a zbatut probabil ani de zile in mizeria de aici, pt ca apoi sa plece in SUA si sa lucreze la Google? Oricum cand dati mailuri nu dati reply la cel primit, dati un mail nou.
Nu se pune problema de sunat, de mers acolo sau de dat in judecata. Sunt acoperiti de TOS. Nici sa nu mentionati datul in judecata in email. In clipa in care o faceti consultantul are instructiuni clare sa nu va mai raspunda si sa predea documentatia catre departamentul juridic in asteptarea procesului.
In plus in email aratati-va dispusi sa remediati orice problema a site-ului care a dus la banare pentru a-l readuce la standerdele adsense. Adica nu contraziceti pana la absurd acuzatiile ci aratati-va dispusi sa remediati greselile in cazul in care exista. Nu cereti explcatii si motive, ca nu le veti primi.
Daca insistati suficient si cu destule argumente e posibil ca la un moment dat cazul vostru sa treaca de operatorii din primul nivel catre cineva care poate reanaliza cazul si lua o decizie finala. Oricum nu retrimiteti tot timpul aceeasi informatie, ca va fi ignorata, incercati sa adaugati ceva nou la fiecare email.
M-am uitat putin pe site-ul in cauza si nu am vazut probleme. In afara de faptul ca a fost facut sa fii cat mai expus la reclame si e foarte dificil sa ajungi la un joc, nu prea iese nimic in evidenta. Poate textul ala cu "but also check out our other car games" lipit deasupra reclamei, desi nici asta nu e foarte clar o incalcare a TOS.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.