Pagina 3 din 8 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 79

Subiect: Help! Suspendare in Masa de Conturi AdSense

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Mersi de incurajari. Reusita mea e mai mica, eu faceam din adsense mai putin, insa fratele meu facea aproximativ 4,000k pe zi in ultima saptamana din Ianuarie si primele zile din Feb. Oricum si site-urile mele cresteau destul de bine si faceam cu 2-300$ mai mult in fiecare luna.

BeFree, suntem calmi, diplomati si politicosi. M-am enervat putin cand ne-au trantit mesajul ala STAS in fatza...totusi nu era vorba de maruntis, sa ne trateze asa. Dar nu conteaza....mai este clicksor, adbrite, solutii CPM...avem optiuni de monetizare. Daca AdSense se poate lipsi de 3 milioane de unici pe luna si cateva zeci de mii de dolari in buzunarele lor, asta e.

Avem si dezavantajul ca suntem in Romania, evident. Dar daca tineti minte (si urmariti) acum cateva saptamani si lui Shoemoney i-au inchis contul de Yahoo Publisher, deci se intampla si la case mai mari.

I-am luat mai de mult un interviu lui Jeremy Schoemaker si l-am intrebat de Google Adsense si de competitia pe piata...mi-a zis asa: "never put your eggs in one basket". Acum stiu la ce se referea

Oricum tot raul spre bine...aveti grija si voi cu contul de AdSense, ca vi-l poate inchide pana clipiti din ochi.

BeFree este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    215
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu-ti pierde sperantele. Trebuie sa mergi mai departe. Gandeste-te doar ca unii oameni merg peste mari si tari doar pentru a incheia contracte de 20-30 de mii de dolari.

Pentru 60 de mii de dolari (lunar) ar merge in limba pana la Polu Nord (exgerez putin, but you got the idea)

Eu le-as face o vizita in State. Sunt sigur ca te-ar trata altfel...

Mult succes, ciao.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

Implicit

Bine ai venit in clubul celor pe care ii fura adsense, si stiu sigur ca ii fura banii respectiv.

Probabil le-a mers prost vanzarile in ianuarie si au inceput iar cu banari la greu.

Altor conturi le dau mail si le spune vezi ca poza aia "cartoon" cam arata tatele si nu e ok va rugam sa o scoateti. Altora le baneasza fara nici o explicatie.

Iti spun eu care e explicatia lor in 99% din cazuri motivul este: Invalid cliks iar detalii nu poate sa iti ofere ca nu poate sa ofere... ca si gura lor tre sa traiasca.

Oricum nu mai au mult pana sa ajunga in romania, am inteles ca s-au inceput niste demersuri si sticla mea cu benzina abia asteapta sa ii cunoasca. Hoti ordinari.

Si Mezei, am inteles ca nu a mai vrut dupa ce ii sa deblocat contul sa il foloseasca, suparat pe ei, oare ia fost cu adevarat deblocat, sau a jucat o carte care sa ii aduca avantaje?

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Hai mah, mai terminati cu acuzatiile astea ridicole de furt. Inteleg ca sunteti suparati, si eu as fi, dar faceti si voi niste calcule.

Google ia cam 40% din ce va da voua. De ce ar fura 60k cand ar fi castigat 80k daca va mai lasau 3 saptamani? Sau daca va mai lasau un an ar fi facut 480k. Unde e logica?

Acum revenind la subiect: Tudi, zici ca ai peste 2 treimi din trafic de pe alte site-uri, poate ar trebui sa faci un fel de raport cu aceste site-uri (url, pagina unde sut jocurile voastre si cati vizitatori va trimite fiecare) si sa-l trimiti alaturi de statisticile tale.

Doi la mana: De ce nu ati scris la suportul in engleza? Din cate vad site-ul e in engleza. Ganditi-va si voi, cine-i crede pe romani mai hoti, un american care nu stie unde e romania pe harta sau un roman care s-a zbatut probabil ani de zile in mizeria de aici, pt ca apoi sa plece in SUA si sa lucreze la Google? Oricum cand dati mailuri nu dati reply la cel primit, dati un mail nou.

Nu se pune problema de sunat, de mers acolo sau de dat in judecata. Sunt acoperiti de TOS. Nici sa nu mentionati datul in judecata in email. In clipa in care o faceti consultantul are instructiuni clare sa nu va mai raspunda si sa predea documentatia catre departamentul juridic in asteptarea procesului.

In plus in email aratati-va dispusi sa remediati orice problema a site-ului care a dus la banare pentru a-l readuce la standerdele adsense. Adica nu contraziceti pana la absurd acuzatiile ci aratati-va dispusi sa remediati greselile in cazul in care exista. Nu cereti explcatii si motive, ca nu le veti primi.

Daca insistati suficient si cu destule argumente e posibil ca la un moment dat cazul vostru sa treaca de operatorii din primul nivel catre cineva care poate reanaliza cazul si lua o decizie finala. Oricum nu retrimiteti tot timpul aceeasi informatie, ca va fi ignorata, incercati sa adaugati ceva nou la fiecare email.

M-am uitat putin pe site-ul in cauza si nu am vazut probleme. In afara de faptul ca a fost facut sa fii cat mai expus la reclame si e foarte dificil sa ajungi la un joc, nu prea iese nimic in evidenta. Poate textul ala cu "but also check out our other car games" lipit deasupra reclamei, desi nici asta nu e foarte clar o incalcare a TOS.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    35

Implicit

Totusi este ceva ce nu inteleg referitor la chestia cu IP-ul. Eu am net de la RDS si de fiecare data cand ma conectez la ei primesc alt IP. Asta inseamna ca de fiecare data cand intru pe contul de adsense folosesc un IP diferit, dar este foarte mare probabilitatea sa folosesc un IP pe care l-a mai folosit si altcineva. Poate chiar in aceeasi zi. Despre situatia asta ce ziceti?

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Pai sunt mai multi factori care identifica un calculator, nu doar IP-ul. Google isi da seama ca ai IP dinamic si nu te baga in aceeasi oala cu toti utilizatorii RDS, de ex. Mai periculos e sa-ti accesezi contul de la un calculator folosit de mai multe persoane, de ex de la scoala sau de la un internet cafe, pentru ca acolo toate caracteristicile sunt fixe, nu doar IP-ul. Si daca ai vre-un coleg banat exista sanse ca adsense-ul sa te asocieze cu el.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Big, am scris la suportul in engleza si mi-a venit inapoi mesajul in romana.

P.S. Am folosit AdSense account reinstatement form-ul pe care mi l-au dat ei in mesajul in care mi-au suspendat contul.
    Ultima modificare făcută de Tudi; 6th February 2008 la 14:20.

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    35

Implicit

Cartitans.com e ceva intre MFA si Warez deoarece nu furnizeaza decat putin content si mult linkfarming (Top 10 Partners, Featured Games). Teoretic e curat, avand si niste content (propriu?), practic e murdar (mai multe mizerii decat content). Si cum Google e acoperit de TOS, nu are chef sa dea explicatii pe care sa le contrazici teoretic, ti-a suspendat conturile si a rezolvat problema.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Link farming? Warez? Tu stii despre ce vorbesti sau doar arunci termeni aiurea aici?

Te rog uita-te la site-urile mari cu games:

yogames.net
    bootyarcade.com
    heavygames.com
    addictinggames.com
    smashingames.com

Se cheama traffic exchange. Te rog cauta pe wikipedia termenii care i-ai folosit mai sus. Uita-te si cat content este pe site-urile care ti le-am dat mai sus. In cel mai bun caz cateva descrieri la jocuri, deci nu e vorba de content.

Anyway, monetizam cu alte metode si things are looking up Adbrite si clicksor incep sa arate bine.
    Ultima modificare făcută de Tudi; 6th February 2008 la 15:41.

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Obelix Vezi Post
    Cartitans.com e ceva intre MFA si Warez deoarece nu furnizeaza decat putin content si mult linkfarming (Top 10 Partners, Featured Games). Teoretic e curat, avand si niste content (propriu?), practic e murdar (mai multe mizerii decat content). Si cum Google e acoperit de TOS, nu are chef sa dea explicatii pe care sa le contrazici teoretic, ti-a suspendat conturile si a rezolvat problema.
    Chiar daca ar fi acoperit de TOS, tot ar trebui sa trimita o explicatie pentru suspendarea conturilor. Eu stiu ca google iti spune de obicei ce ai gresit, tu iti indrepti greseala si apoi iti mai acorda o sansa.

Pagina 3 din 8 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum ma pot conecta la mai multe conturi adsense ?
    De Ionut D în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd June 2010, 09:20
  2. Doua conturi adsense
    De Adrian Poputoaia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 3rd March 2010, 00:06
  3. 2 conturi de pe 1 ip adsense
    De Skinnerul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th November 2009, 21:12
  4. Adsense - aceeasi pagina , conturi diferite!
    De Cata. în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th July 2009, 11:45
  5. Ce cauta cizma pe masa...
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th May 2009, 12:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii