Vreau sa mai fac inca un cont adsense pe aceiasi adresa, doar prenumele diferit.
E vreo problema?
Vreau sa mai fac inca un cont adsense pe aceiasi adresa, doar prenumele diferit.
E vreo problema?
Si eu am facut recent unul pe numele unui alt membru al familiei tot pe aceeasi adresa si pana acum vad ca nu e. Din cate am citit se pare ca trebuie sa eviti logarea de la acelasi pc pentru ambele conturi, in rest pot avea toti membrii familiei cont..
Si eu am facut conturi pentru mai multi membri ai familiei si nu e nici o problema. Mai mult, Google chiar precizeaza ca acest lucru nu este interzis si poti apela la acest lucru daca ai nevoie de o gestionare mai buna a veniturilor.
Totodata, nu este nici o problema sa te loghezi de pe acelasi pc la mai multe conturi. Am jumatate de an de cand ma loghez pe 3 conturi de adsense, zilnic, de pe acelasi pc si nu e nici o problema pentru Google.
Din cate stiu, nu e nici o problema sa faci asa, dar daca iti banazeaza unul din conturi, s-ar putea sa ai o problema si cu celalalt. Si ai grija sa nu folosesti reclame din ambele conturi pe aceeasi pagina a unui site.
alt prenume=alta persoana=alt cont=no problem !
Eu am facut un cont nou pe numele altui membru al familiei, dupa ce mi-l suspendasera pe al meu. Al doilea cont a fost si el suspendat dupa o luna, pe motiv ca este in relatie cu un cont suspendat in mod anterior. Totusi, dupa cateva schimburi de mesaje au inteles si mi-au dat voie sa operez cel de-al doilea cont.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Atata timp cat conturile sunt curate si nu se incalca TOS-ul in vreun fel, nu am auzit la nimeni sa fie probleme.
Riscul este atunci cand unul din conturi este suspendat, de cele mai multe ori, restul conturilor facute pe aceeasi adresa, acelasi ip, etc sunt asociate cu cel suspendat si de cele mai multe ori sunt suspendate si ele.
Este posibil sa ai noroc, ca in cazul lui meetzah si sa-ti reactiveze celelalte conturi, dar eu cred ca sansele sunt destul de slabe.
Am incercat de curand sa mai fac un cont de adsense pt un alt membru al familiei, si uitati raspunsul
Deci nu prea stiu ce sa zic. Pentru unele persoane a mers, pentru altele nu mai merge...Cod:Hello xxxxxxxxxx, Thank you for your interest in Google AdSense. While reviewing your application, we noticed that your account information matches a currently approved AdSense account associated with xxxxxxxxx@gmail.com. Because our policies do not permit multiple accounts, we're unable to accept your new application at this time. However, please remember that the ad code from your account can be used on any website that complies with our program policies. You have several options: 1. If you have access to your AdSense account and would like to update your AdSense login email address, please visit https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=12745 . 2. If you have forgotten the password to your account, visit http://www.google.com/adsensepassword. We will then work with you to reset your password. 3. If you aren't able to sign in to your AdSense account or access the email address associated with your account, we can close your existing account and open a new account with the application you recently submitted. Any account settings, reports, or earnings less than $10 (or local equivalent) from your closed account will not be paid out or transferred to your new account, according to the AdSense Terms and Conditions ( http://www.google.com/adsense/terms ). You'll also need to replace the current ad code on your site with the code generated from your new account. To continue with this process, please visit https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?contact=noaccountaccess For help getting started with your existing AdSense account, please visit http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=81558 . Sincerely, The Google AdSense Team
"we noticed that your account information matches a currently approved AdSense account"
Asta confirma ceea ce am scris mai sus. Daca totusi reusesti sa-ti faci mai multe conturi si unu din ele este suspendat, riscul de a le suspenda pe toate este foarte mare.
Nu cred ca merita riscul.
Solutia ar fi: alta adresa, alta persoana, conectare de pe alt pc/ip.
haideti sa fim seriosi ca nu fizic posibil ca google-ul sa stie daca tu ai 2 conturi facute de pe acelas calculator, asta in cazul in care lucrezi "curat".
Deci nu cred ca google-ul nu lasa decat un cont de pe acelas ip.
Sunt multe firme mari care au un singur ip si multi angajati sau campusuri.
La fel si cu riscul de suspendare. Nu cred ca iti suspenda toate conturile facute de pe acelas IP.
Ce trebuie sa fiti anteti e ca sa nu va logati de pe acelas browser pe ambele conturi si e bine sa nu le schimbati intre ele, sau stergeti tot timpul cookies.
De asemeni daca aveti google toolbar ..e mai naspa .. si tot asa .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)