Cum ma pot conecta de la un singur calculator ( desi are rds, ip rutabil ) la mai multe conturi adsense ? ca sa nu stau sa intru ba de la liceu, ba de la mine, ba de la un prieten.
Mi-a spus cineva cu proxy .. este adevarat ? merge?
Cum ma pot conecta de la un singur calculator ( desi are rds, ip rutabil ) la mai multe conturi adsense ? ca sa nu stau sa intru ba de la liceu, ba de la mine, ba de la un prieten.
Mi-a spus cineva cu proxy .. este adevarat ? merge?
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Este permis doar un singur cont adsense / persoana. Daca vei fi prins cu mai multe, ti se vor dezactiva toate. Si fii sigur ca vei fi prins, cei de la google nu sunt idioti
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Eu am 4 conturi pe nume/adrese diferite si ma conectez de la acelasi pc acelasi browser/ip/retea de cand ma stiu si nu am avut nici un fel de probleme!
Am incercat sa fac un cont pe nume diferit aceiasi adresa insa din ce am citit pe aici si prin alte locuri nu e indicat si am renutat la idee!
Ma "FinalDestiny" nu am pe numele meu, nu sunt ale mele PERSONAL. Imi este sa nu ma prinda...ca cine stie ce fac, am acces la mai multe conturi dintre care 2 am eu.Si vreau sa fiu sigur ca nu imi face probleme.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Aveam si eu nevoie de multe ori sa intru in mai multe conturi adsense.
In sensul ca unii clienti nu stiau sa faca setari, sa genereze reclame si ma rugau pe mine sa intru in cont ca sa le generez cod de reclama.
Am preferat sa nu risc si sa le explic cum se face, decat sa intru in mai multe conturi si sa imi risc contul personal de adsense.
Deci in concluzie e indicat sa intri pe un singur cont de Adsense per calculator ?
Corect. Problema e ce se intampla cand unul dintre conturi e banat? Banuiala mea e ca zboara toate pt "related to a previously banned account".Daca esti cinstit si totul e ok cu site-urile tale sau ale clientilor tai te poti loga fara nici un fel de probleme cu mai multe conturi de pe acelasi IP/PC/BROWSER!
E destul de riscant, mai ales cand celelalte conturi sunt ale altora si nu stii ce magarii fac.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)