Nu credeam sa ajung sa spun lucrul acesta vreodata... aveam incredere oarba in google dar m-a dezamagit profund... nu sunt genul de om care sa umblu cu "jalba in protap" dar dupa ce am tot insistat pe langa ei sa-mi ridice "embargoul" pentru Director Web AdSmarty mi-am luat "inima-n dinti" si am reclamat o situatie identica cu cea pentru care afisarea anunturilor pe AdSmarty a fost suspendata a unui site aflat in Top 100 in trafic.ro
In afara de raspunsul secla o saptamana dupa ce am reclamat acel site am avut curiozitatea de a verifica cum sta situatia pe acel site si am ramas stupefiat : reclama adsense se afisa nestingherita in continuare, in schimb continutul pentru adulti disparuse cu desavarsire...Deşi nu putem comenta direct problema semnalată sau să vă dăm un răspuns în legătură cu respectarea politicilor noastre de către un anumit site, apreciem cu siguranţă ajutorul dvs. la menţinerea calităţii programului AdSense.
... si o sa-mi spuneti acum ca am halucinatii... dar a fi pentru un site "muma" iar pentru altul "ciuma" dupa cum o dicteaza interesele mi se pare aiurea... binenteles ca nu pot boicota Google... binenteles ca nu ma pot adresa Curtii Supreme pentru Drepturile Omului... raman doar cu un gust atat de AMAR...

Răspunde cu citat