salutare. de cateva zile observ ca nu se mai afiseaza anunturile pe un site pe care il detin, si nici nu apare vreun mesaj in contul de google. site-ul este bucatarie-online.ro
multumesc anticipat.
salutare. de cateva zile observ ca nu se mai afiseaza anunturile pe un site pe care il detin, si nici nu apare vreun mesaj in contul de google. site-ul este bucatarie-online.ro
multumesc anticipat.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
nu ai voie sa pui deasupra reclamei adsense "linkuri recomandate" . Nu stiu daca ai patit ceva din cauza asta sau se intampla altceva , dar sfatul meu e sa renunti la formularea asta.
:)
verifica in contul tau AdSense dupa mesaje de la G suport. Posibil sa iti fi suspendat site-ul.
Pe alt site iti afiseaza anunturile?
Da, site-ul a fost suspendat - Eroare 2146697208 vezi mai multe detalii pe google. Imi pare rau.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
pentru restul site-urilor din cont se afiseaza anunturile, doar la acesta e problema.
iar in contul de google..nu vad nimic in care sa ma anunte de suspendare. exista vre-un mail la care sa raspunda ei...se poate face ceva pt deblocare?
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Din pacate nu prea se mai poate face nimic. Incearca sa gasesti o alta metoda de monetizare.
mai e o chestie.
eu mai am si bucatarieonline.ro
credeti ca s-ar pastra nr devizitatori, daca as transferta toti vizitatorii de pe bucatarie-online.ro catre bucatarieonline.ro? si cum ar fi bine sa fac acest redirect?
multumesc anticipat
Redirect 301 permanent trebuie facut. Pozitionarea in Google nu se pastreaza in toate cazurile din pacate.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Da, este o varianta buna, doar sa inveti din greseli
Este bine ca nu ti-a banat contul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)