Pai depinde cum privesti lucrurile... la mine apar doua date diferite, de obicei 24 apare ca data a efectuarii platii dar cand click-uiesti pe detalii data emiterii cec-ului este 26...
Pai depinde cum privesti lucrurile... la mine apar doua date diferite, de obicei 24 apare ca data a efectuarii platii dar cand click-uiesti pe detalii data emiterii cec-ului este 26...
nu va grabiti e si maine o zidar va rog nu faceti coada mare la banci ca sunt si batrani care vor sa plateasca factura romtelecom
![]()
Schiez la Voineasa in weekend !
trebuia macar sa apara "Plata in curs de efectuare"
A aparut "25 Oct Plată în curs de efectuare"
Acum sa vedem cand apare si MTCN-ul![]()
confirm ! pai maine o sa apara,bancile nu lucreaza sbata si duminica...deci...pana luninu luam bani
majoritatea bancilor lucreaza sambata insa program scurt 12-13-14 cam asa
Sunt si eu foarte curios...
In sfarsit ajung si eu la limita magica de 100$ pentru Adsense
Astept cu nerabdare experientele voastre pe tema asta.
Eu am citit un mesaj in contul Adsense prin care se preciza ziua de 30 octombrie ca data la care vor fi trimisi banii prin Western Union. Mesajul e de tipul celor care apar ca ajutor in susul paginii pe fond galben, ca de ex:
"How payments work
AdSense payments are made on a monthly schedule. If your account balance reaches $100.00 in any month ..."
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
25 Oct Plată în curs de efectuare
Cred ca google face tranzactiile prin dial-up![]()
a primit cineva banii ? adica prin western union?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)