mda, nu le mai invat pe alea ce formulare tre sa completez, nu mai stau o luna de zile sa ma sune. nu le mai dau partea leului. buna treaba, astept livrarea in cont, ca-s comod![]()
mda, nu le mai invat pe alea ce formulare tre sa completez, nu mai stau o luna de zile sa ma sune. nu le mai dau partea leului. buna treaba, astept livrarea in cont, ca-s comod![]()
Additionally, please remember to pick up your Western Union payment within 35 days of the payment date, or the amount will be credited back to your AdSense account.
Deci, maxim 35 de zile.![]()
Deja ma intriga atot-stiutorii de pe forum si mai ales acei care au impresia ca suntem analfabeti, o boaba de engleza cred ca stie fiecare din noi si nu cred ca e cazul sa vina cineva sa ne spuna "Deci, maxim 35 de zile"...
Buuun, am terminat cu prima idee... a doua idee e sa aveti nitica rabdare sa vedem ce se intampla azi-maine... personal am cerut re-emiterea a doua cec-uri operatiune procesata in data de 8 octombrie 2007 si acum astept sa vad daca va intra in plata pe luna in curs sau abia in luna noiembrie...
In alta ordine de idei ca sa fiu in ton cu panicarzii mai e un aspect la care trebuie sa va ganditi : nici un operator WU nu foloseste pentru plati cursul oficial BNR ci unul propriu care include comisionul de schimb valutar iar daca acesta este prea mare s-ar putea sa va intoarceti la clasica metoda cu cec-uri si la luni bune de asteptare caci iesiti mai ieftin...![]()
pai din cate stiu la WU poti sa ceri $ cum ti-au fost trimisi banii,euro ,lei ...sau franci indieni,dar din moment ce ti-au fost trimisi $ nu vad de ce ar percepe comision ...
eu tot nu am inteles cad apare acest cod..
de regula cec-ul se trimitea pe 22-24. azi suntem in 25 nu ar fi trebuit sa apara acel cod ? ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)