Eu stiam ca pentru a primi bani prin WU Quick Cash trebuie sa fii persoana fizica majora.
Deci e sigur ca pt plata prin WU nu se plateste comision? Adica daca trebuie sa incasezi $150 ii incasezi integral?
la plata prin WU nu platesti comision. o sa incasezi 150$.
eu n-am ridicat banii de la adsense prin WU, dar stiu sigur ca deponentul plateste un comision destul de mare. probabil ca acele comisione sunt suportate de google pt inceput, pana isi obisnuiesc afiliatii sa foloseasca metoda asta rapida de transfer.
chiar asa si zice la ei pe site:
Please note that at this time AdSense does not charge you a fee if you choose to receive payments by Western Union Quick Cash.
keep dreaming...
eu nu am optiunea Western Union cum o activez ? si zicea ceva pe aici ca nu merge pentru ca sunt pers fizica ... cum fac ca sa am si eu optiunea Western Union ... am firma am tot ... ar trebuii sa mearga ... daca nu ce ma fac ?
E invers. WU e disponibil doar pentru persoane fizice. Daca esti persoana juridica, niente... deocamdata.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
am nume : ..... mihail
si tot asa nu am bagat firma deci de ce nu apare ?
si eu sunt de aceeasi parere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)