in 3 luni iti baneaza si contul...
in 3 luni iti baneaza si contul...
E aiurea cu "Payee Name" asta. Eu aveam pus PRENUME NUME, iar in buletin am NUME PRENUME-PRENUME2.
Am fost pe la vreo 7-8 banc (BT, BRD, bancpost, etc.. nici nu mai stiu), la vreo 2-3 nu aveau bani, la una colegu era in pauza de masa, la alta cica elibereaza doar daca expeditorul este persoana fizica... iar unde aveau bani ziceau ca nu pot elibera banii pentru ca nu am trecut numele complet (adica si al doilea prenume), bla bla.. cum a zis si cineva pe aici. In fine, eram dezamagit.. luam fiecare banca unde vedeam afisat WESTERN UNION.
Intr-un final m-am dus la Raiffeisen Bank de unde am reusit sa scot banii(era un tip ce a fost coleg de generala). In sfarsit!! Ciudat ca el nu a zis nimic legat de acest aspect.
Trebuie sa rezolv problema cu "Payee Name".
In dolari. Si banii mi i-a eliberat in euro (cica asa aparea specificat acolo).
Ultima modificare făcută de loco; 31st March 2008 la 21:29.
faza cu numele o rezolvi usor cu un mail la google. ca sa nu ai probleme trebuie sa ai numele exact ca in buletin: prenume1-prenume2 numefamilie
faptul ca ai luat euro in loc de dolari e cam tzeapa eu iau direct dolari fara nici o problema. cred ca e metoda bancii de a mai face un banut din schimbul valutar.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Da, am facut deja o cerere acum cateva ore prin formularul de pe linkul postat de tine. Mersi.
Nu stiu, mie mi-a zis ca in euro imi poate da banii.. ca asa e specificat acolo![]()
E bine ca s-a pus optiunea Wester Union Cash. Mi se pare foarte buna aceasta varianta.
si in plus nu e nici un comision la transfer prin wu ( sau este da il plateste mr. G)![]()
Salutare!!!
Am si eu o intrebare, sunt nou in adsense.
Daca luna aceasta pana la sfarsit ajung sa zicem la 120 $ cu tot cu cei de luna trecuta, in cat timp de la terminarea lunii pot primii banii prin WU, si are ceva daca am doar 17 ani, pentru ca am mai primit bani prin WU si la 16 ani si nu a fost nici o problema.
Multumesc.
Eu stiam ca pentru a primi bani prin WU Quick Cash trebuie sa fii persoana fizica majora.
Deci e sigur ca pt plata prin WU nu se plateste comision? Adica daca trebuie sa incasezi $150 ii incasezi integral?
la plata prin WU nu platesti comision. o sa incasezi 150$.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)