Eu folosesc BCR.... iar ptr sume mai mici de $1000 este cam $7, dar daca cecul este mai mare, automat creste si comisionull....pana la urma astia sunt cei mai buni la ora actuala... si au fost cazuri cand cecul a venit si in 25 de zile, dar si in 35
Eu folosesc BCR.... iar ptr sume mai mici de $1000 este cam $7, dar daca cecul este mai mare, automat creste si comisionull....pana la urma astia sunt cei mai buni la ora actuala... si au fost cazuri cand cecul a venit si in 25 de zile, dar si in 35
cu banca romaneasca a lucrat cineva?
Am incasat 3 cecuri de la Raiffaisen Bank, sa zicem ca in total faceau 416 $ . Suma pe care am primit-o dupa 26 zile a fost de 402 $ deci diferenta este de 14 $ deci mai mult ca sigur comisionul a fost aplicat pe suma totala nu pe fiecare cec in parte. Spun asta deoarece cineva a zis ca acel comision se aplica separat.
Oricum acum nu prea mai conteaza deoarece avem posibilitatea de a incasa prin Western Union .
Si eu m-am mutat la Raiffeisen Bank, nu stiu in cate zile au sosit exact insa comisionul a fost destul de mic comparativ cu cat plateam celor de la Unicredit. A fost cam 18$.
Oricum nu cred ca la o suma de peste 500$ este rentabil prin western union deoarece comisionul cu siguranta este mai mare de 18$, asadar cred ca voi ramane la acel CEC
pot ajuta eu cu incasarea cecurilor adsense.
plata pe loc (nu la 20-30 de zile cum fac bancile), comision 15%.
O mare teapa.
Ultima modificare făcută de Krumel; 31st October 2007 la 10:37.
1. Cecul adsense nu poate fi incasat de nimeni pana nu ajunge hartia fizic la banca emitenta, si asta inseamna minim 1 saptamana.
Adica: "Please note that Google AdSense checks are for deposit only, and are not able to be cashed" de pe https://www.google.com/adsense/suppo...858&topic=8452
2. Cecurile AdSense sunt nominale, ele nu pot fi incasate decat de titular. Deci nu poti sa zici ca dai bani de la tine si apoi depui tu cecul.
3. Ce e-mail business ai!
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Aveţi o recomandare de bancă cu comision de bun simţ la care aş putea depune, in vedere de ridicare de numerar, un cec adsense de peste 5000$ ? In operaţiuni de zi de zi eu mai am treaba (conturi curente, depozite) cu Raiffeisen, ING, Romanească şi, uneori, BT.
cine stie, pot incasa in Romania cecuri emise pe numele meu, insa pe alta adresa si tara ? logic ar fi ca da, deoarce sunt nominative
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)