Citat Postat în original de Netul Vezi Post
Ba cred ca pot detecta mult mai mult de atat
Daca se intampla ca sa fie aprobat al doilea cont, se intampla poate ca persoana care face verificarea nu isi da interesul / e obosita fie considera sa mai dea o a doua sansa publisherului.
Am aplicat dupa 2 ani dupa ce contul mi-a fost inchis cu acelasi nume si adresa si m-au refuzat. Dupa o saptamana de la refuz am facut cont cu acelasi nume si alta adresa si m-au acceptat.

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
Degeaba pui adresa prietenului, nu te vor lasa la WU sa ridici banii ptr ca adresa nu corespunde cu cea din buletinul tau. :-) Asa toata lumea si-ar schimba adresa doar in google, ar pune PIN-ul si voila.
Google nu trimite catre WU adresa cu care esti inregistrat. Ci doar numele si tara. Ai incercat vreodata sa trimiti bani cu WU? Nu te intreaba de nici o adresa. Ci doar numele si tara.

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
E posibil sa se fi schimbat politica, dar si asa e risc mare sa mergi pe adsense, nu sti cand iti inchide contul si cu ce motiv, cum am patit eu dupa 6 ani vechime ma trezesc cu contul banat cu o zi inainte de plata... WTF!
E ciudat ca ti-a inchis chiar inainte de plata. De obicei stiu ca inchid conturile pana pe 10, cand fac verificarea clickurilor.

@AndyM: Iti sugerez ca inainte de a aplica pentru Adsense, sa ridici putin siteul, sa ai cateva vizite zilnice pe site si sa nu aplici cu un site cu vizite 0. Astfel ai sanse mai mari ca raspunsul sa fie pozitiv.