Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Credeti ca am vreo sansa la google adsense?

AndyM este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th March 2008
    Posturi
    121
    Putere Rep
    34

Implicit Credeti ca am vreo sansa la google adsense?

Salut!
    Acum vre-un an ma plangeam pe forum ca google s-a suparat pe mine si nu ma mai lasa sa folosesc adsense.
    am spus-o si o zic si-acum: SUNT NEVINOVAT!
    Asa ca nu sariti cu chestii de genul: Ai meritat-o!
    Daca va intereseaza motivul, puteti cauta prin arhiva mesajelor mele.

Ideea e urmatoarea:
    As putea sa-mi fac un nou cont google de pe pc-ul unui prieten (de incredere, deci nu va patii nimic contul meu), adresa lui (sa vina PIN-ul) dar tot pe numele meu?
    Contul de adsense, il voi accesa numai, si numai de pe respectivul PC.

Eu am avut reclame pe vdtruck.net pana inainte sa nu-mi inchida cei de la google contul adsense.
    Intentionez ca reclamele de pe noul cont google sa le pun pe un nou site: vdtruck.COM (punct com de data aceasta).

Credeti ca mai am vreo sansa la google adsense?
    Multumesc!

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu conteaza de pe ce pc faci contul, conteaza sa nu fie pe acelasi nume si pe acelasi site.

hyperionXS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    93
    Putere Rep
    32

Implicit

Dupa ce mi-a fost inchis contul, eu am reusit sa fac alt cont pe acelasi nume, dar pe alta adresa postala si desigur, pe alt site. Si acum scot bani fara nici o problema.
    Practic se poate. Doar sa ai grija sa nu ii dai indicii ca esti aceeasi persoana (acelasi PC, acelasi IP)

Pe siteul afiliat contului banat mai poti pune reclame, dar sa fie de pe alte conturi. Exclus cele pe numele tau.
    Nu poti face 2 conturi pe aceeasi adresa. Deci daca prietenul tau are deja sau va dori in viitor sa isi faca un cont, nu va fi posibil.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th March 2008
    Posturi
    121
    Putere Rep
    34

Implicit

Deci sa inteleg ca sistemul lor inteligent (ca tot il laudati ca stie si cati pixeli morti am ) nu poate sa detecteze faptul ca site-urile .net si .com sunt ale mele.
    Numele nu cred ca e o problema, fiindca ma gandesc ca exista mai multi cu acelasi nume.
    Chiar la mine in oras mai e un Manescu Andrei (insa eu mai am un prenume in plus )

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de AndyM Vezi Post
    Deci sa inteleg ca sistemul lor inteligent (ca tot il laudati ca stie si cati pixeli morti am ) nu poate sa detecteze faptul ca site-urile .net si .com sunt ale mele.
    Ba cred ca pot detecta mult mai mult de atat
    Daca se intampla ca sa fie aprobat al doilea cont, se intampla poate ca persoana care face verificarea nu isi da interesul / e obosita fie considera sa mai dea o a doua sansa publisherului.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Degeaba pui adresa prietenului, nu te vor lasa la WU sa ridici banii ptr ca adresa nu corespunde cu cea din buletinul tau. :-) Asa toata lumea si-ar schimba adresa doar in google, ar pune PIN-ul si voila.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

gamerap este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    33
    Posturi
    384
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ascum 4 ani am avut si eu contul inchis la Google Adsense si dupa 2 ani am zis sa-mi fac altul, tot pe acelasi nume si aceiasi adresa si n-am avut nici o problema cu el. Chiar ieri am scos banii.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Ascum 4 ani am avut si eu contul inchis la Google Adsense si dupa 2 ani am zis sa-mi fac altul, tot pe acelasi nume si aceiasi adresa si n-am avut nici o problema cu el. Chiar ieri am scos banii.
    E posibil sa se fi schimbat politica, dar si asa e risc mare sa mergi pe adsense, nu sti cand iti inchide contul si cu ce motiv, cum am patit eu dupa 6 ani vechime ma trezesc cu contul banat cu o zi inainte de plata... WTF!

hyperionXS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    93
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Netul Vezi Post
    Ba cred ca pot detecta mult mai mult de atat
    Daca se intampla ca sa fie aprobat al doilea cont, se intampla poate ca persoana care face verificarea nu isi da interesul / e obosita fie considera sa mai dea o a doua sansa publisherului.
    Am aplicat dupa 2 ani dupa ce contul mi-a fost inchis cu acelasi nume si adresa si m-au refuzat. Dupa o saptamana de la refuz am facut cont cu acelasi nume si alta adresa si m-au acceptat.

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Degeaba pui adresa prietenului, nu te vor lasa la WU sa ridici banii ptr ca adresa nu corespunde cu cea din buletinul tau. :-) Asa toata lumea si-ar schimba adresa doar in google, ar pune PIN-ul si voila.
    Google nu trimite catre WU adresa cu care esti inregistrat. Ci doar numele si tara. Ai incercat vreodata sa trimiti bani cu WU? Nu te intreaba de nici o adresa. Ci doar numele si tara.

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    E posibil sa se fi schimbat politica, dar si asa e risc mare sa mergi pe adsense, nu sti cand iti inchide contul si cu ce motiv, cum am patit eu dupa 6 ani vechime ma trezesc cu contul banat cu o zi inainte de plata... WTF!
    E ciudat ca ti-a inchis chiar inainte de plata. De obicei stiu ca inchid conturile pana pe 10, cand fac verificarea clickurilor.

@AndyM: Iti sugerez ca inainte de a aplica pentru Adsense, sa ridici putin siteul, sa ai cateva vizite zilnice pe site si sa nu aplici cu un site cu vizite 0. Astfel ai sanse mai mari ca raspunsul sa fie pozitiv.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th March 2008
    Posturi
    121
    Putere Rep
    34

Implicit

Multumesc tuturor.
    Sper sa fie cu noroc.
    Mie mi-au inchis contul dupa efectuarea platii.
    Aveam MCTN-ul de la ei, dar am zis ca voi intra a doua zi inainte sa plec la banca pentru a-l copia.
    Ei bine, a doua zi nu l-am mai putut copia fiindca-mi era contul banat.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Observatie Adsense. Voi ce credeti?
    De meetzah în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th September 2009, 21:35
  2. Google Adsense ...Credeti ca ....??
    De Nycku în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th March 2008, 15:08
  3. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th October 2007, 18:04
  4. Am o sansa ?
    De florin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th February 2007, 01:34
  5. Google Crawl Stats + Vreo 2 Nelumiriri
    De Stelian în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 15th February 2006, 01:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •