Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Platesc pentru Google Adsense

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Fiind in Romania stim cum se platesc reclamele si cam cati advertiseri sunt pe nisa ta.
    Ctr e pentru amatori, nu uita daca vei reusi o crestere a ctr iti va scadea ecpm pentru ca defapt fortezi mai ulte click-uri pentru aceleasi reclame, deci tot nu vei castiga in plus, eventual vei reusi sa inmultesti numarul celor care vor pleca de pe pagina ta prin reclamele adsense.
    Daca vrei sa cresti veniturile cu adevarat, trebuie sa creezi content de calitate si sa obtii pozitii bune in serp (macar top 10) pe cuvintele tale cheie de baza, iar atunci advertiserii se vor concentra pe tine, iti va creste atat ecpm cat si ctr, pentru ca vei avea reclame targetate pe nisa ta si vor fi mai bine platite deoarece e posibil sa apara licitatii pentru a aparea pe pagina ta in anumite pozitii cu vizibilitate mai buna.
    Si da, ctr-ul depinde de nisa si de tipul site-ului care il ai, exista nise unde am ctr si de 60%, dar am si pagini unde am ctr. de 2%.
    In general pe un site romanesc in raport de un site in eng. ctr va fi mai mic, deoarece nu sunt atat de multi advertiseri.

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Deci... Ca sa inteleg perfect. Cu cat exista mai putin blockuri publicitare adsense. Cu atat valoarea clickurilor e mai mare ?
    Adica in loc de 3 sa fie un singur block?
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

daca scade numarul de block-uri scade si venitul total
    3 clickuri x 3 centi este mai mare decat 1 click x 5 centi
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Lupanu Vezi Post
    Deci... Ca sa inteleg perfect. Cu cat exista mai putin blockuri publicitare adsense. Cu atat valoarea clickurilor e mai mare ?
    Adica in loc de 3 sa fie un singur block?
    Nu! e bine sa fie pe fiecare pagina trei blocuri din cele trei formate mai utilizate (728*90, 336*280 si 160*600) iar toate cele trei blocuri de pe o pagina sa fie pe acelasi canal, deci sa aiba ecpm pe canal, nu pe unitate sau intreg url.
    Exemplu, am un canal pt. cele trei blocuri de pe index, unul pentru cele trei de pe categorie si un canal pentru cele trei blocuri de pe pagini interne.
    Daca ai facut treaba asta poti doar sa lucrezi la calitatea site-ului si sa urci la serp ca sa atragi reclame targetate si mai bine platite.
    Eu de cand am procedat astfel castig cam dublu fata de perioada anterioara.

Cucu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    185
    Putere Rep
    30

0 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Sistemul adsense functioneaza cam in acelasi sistem precum Google Search.

Daca tii pe site un singur bloc de reclame atunci vei primi mai multi bani pe reclama. De ce ? Pai daca, continutul tau este optimizat pentru un cuvant puternic cu un CPC mare, atunci advertiserii se vor "bate" pentru a prinde un loc fruntas in blocul tau de reclame. Daca tii trei blocuri de reclame, atunci advertiserii se vor bate pe 16 locuri in loc de 4 deci -> mai mult spatiu de afisat, costuri mai mici.

Asta este parerea mea si o sustin. A fost testata si este folosita in continuare de mine !

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de ccnetwork Vezi Post
    Sistemul adsense functioneaza cam in acelasi sistem precum Google Search.

Daca tii pe site un singur bloc de reclame atunci vei primi mai multi bani pe reclama. De ce ? Pai daca, continutul tau este optimizat pentru un cuvant puternic cu un CPC mare, atunci advertiserii se vor "bate" pentru a prinde un loc fruntas in blocul tau de reclame. Daca tii trei blocuri de reclame, atunci advertiserii se vor bate pe 16 locuri in loc de 4 deci -> mai mult spatiu de afisat, costuri mai mici.

Asta este parerea mea si o sustin. A fost testata si este folosita in continuare de mine !
    Cum ai testat ideea asta? Cum verifici ca se bat advertesirii pe site-ul tau?
    Cati advertiseri directioneaza reclamele spre site-ul tau in mod explicit? Si cate reclame sunt afisate dupa cum crede google?
    Crezi ca un site cu 1000 de afisari pe zi va fi trecut cineva pe o lista pentru a fi afisate reclame directionate?
    Eu am site ce depaseste 1 mil de afisari lunare, in top 5 pe nisa si iti spun ca nici macar 10% din reclame nu sunt directionate, sunt zile si cu 1% sau deloc. Si este vorba de un site un bine nisat cu trafic curat si de calitate
    Daca era sa se "bata" advertiserii pe site-ul tau trebuia sa fie reclama directionata in proportie de 100%
    Si ce nu este reclama directionata, tu cu cele 1000 de afisari daca afisezi mai putine ad-uri reduci cu cat % numarul de afisari globale unde se pot afisa ad-urile google. tu nu reprezinti cu site-ul tau nic 1 la 100000 din concurenta pe adwords/adsense romania, asa ca nu se simte faptul ca tu nu mai ai pusa reclama.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    185
    Putere Rep
    30

Implicit

Am tras concluzia asta in dupa ce am testat Adsense-ul cu 2 blocuri si cu 3 blocuri. Surpriza cand aveam 2 blocuri mergea mult mai bine .. faceam mai multi bani chiar si daca CTR-ul era si el mai mare. Nu am lucrat cu Adwords si nici nu vreau in viitorul apropiat .. Ma gandesc ca ei cand fac BID-ul ala pentru CPC iti dai seama ca vor sa iasa cat mai in fata ? Primele link-uri dintr-un bloc adsense stiai ca sunt mai bine platite de cat ultimile ?

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

la ce trafic ai testat? si de unde stii tu ca se bateau advertiserii pe tine? De unde stii ca nu a fost o variatie de vreme? de reclamele existente in sistem in ziua respectiva? De traficul total pe net?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    185
    Putere Rep
    30

Implicit

Traficul a fost undeva la 3000 de vizitatori unici pe zi.
    Nu am spus ca advertiserii se bateau pe mine .. numai ca, eu ma gandesc la faptul ca daca tii mai putin blocuri pe site spatiul de desfacere este mai mic. Deci click-uri pe reclame mai bine platite
    Perioada a fost de 3 luni nu cred ca exista o variatie asa de mare. Variatiile pot fi pe o saptamana.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Uite la mine la aproxiumativ 5.000.000 de afisari in care am avut zile in care era doar un block pe pagina si zile cu 3 block-uri, nu am observat o variatie a CTR pe block, si nici o variatie de CPC pe site

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum sa identifici reclamele Adsense care platesc prost
    De tataraseni în forumul Adsense
    Răspunsuri: 55
    Ultimul Post: 5th January 2013, 12:43
  2. Te platesc pentru insciere
    De gherca în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st January 2010, 16:10
  3. Google AdWords pentru domenii care au Google AdSense
    De gabi99 în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th October 2009, 15:33
  4. Google recunoaste ca nu foloseste.. De ce sa platesc?
    De haos în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th October 2009, 03:35
  5. Platesc pentru cine-mi aduce utilizatori pe site
    De gigipok în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 23rd June 2008, 17:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •