Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: Platesc pentru Google Adsense

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit Platesc pentru Google Adsense

Salut. Am mari probleme cu veniturile din Google Adsense pe un site de nisa auto.
    Sunt dispus sa platesc pentru optimizarea in pagina a acestor aduri.
    cei care cred ca ma pot ajuta sa-mi trimita pm, poate ajungem la o intelegere
    Ctr-ul/zi este undeva la 0.60 %

As dori un CTR de minim 2% sa sa castig macar 2.50 euro pe zi
    Acum castig undeva la 1Euro maxim 1.80 Euro.

Plata Paypal sau transfer Bancar.
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Chiar daca nu te pot ajuta cu aranjarea in pagina, iti recomand sa nu mai speri la peste 2% ci la 1-1,5% - e cel mai sanatos din toate punctele de vedere si din experienta iti pot spune ca e procentul ideal, cu care mentii si pagina frumoasa si nici nu intri la manual review.

offtopic: daca chiar vrei treaba buna, ofera si tu asa: ce e peste 1,5% e al celui care ma ajuta sa le fac
    Trust, but verify.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

De acord cu tine Dan. Auzisem mai demult ca CTR-ul perfect este undeva la 2-3 %. Atatea pareri pe internetul asta incat eu personal nu mai stiu cum sa aranjez ads-urile ca sa scot si eu un profit ok, la cat am muncit la siteul asta!
    Multumesc oricum pentru raspuns. Poate se ofera cineva sa-mi dea o mana de ajutor. Sunt dispus sa platesc pentru asta, dupa cum ziceam.
    O zi frumoasa
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Global 50 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Vârstă
    45
    Posturi
    61
    Putere Rep
    29

Implicit

Daca e vorba de cel din semnatura cu auto second hand iti zic ca ti-am accesat site-ul si daca as fi intrat pentru ca eram interesat de masini nu as fi dat click pe reclame deoarece reclama care a aparut nu avea nicio treaba cu auto (era reclama la Umidificatoare de aer), ma refer la cea de 300x300px, acesta e doar un caz si daca reclama nu e targetata cu siguranta nu vei avea CTR mare, plus e nevoie de continut
    Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........

strike03 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    29th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    130
    Putere Rep
    28

Implicit

cati centi ai pe un click? si care dintre cele 2 reclame ia mai multe clickuri. ambele sunt anunturi doar imagine sau si text? cate canale ai setate cate un canal pe fiecare tip de reclama sau unul comun?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

CTR conteaza mult si de profilul site-ului, de felul cum sunt facute articolele
    sunt site-uri in am un CTR de 8% si alte site-uri cu structura similara site si in aceeasi pozitie, dar nisa diferita am CTR de 0,8%
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Eu n-am auzit pana acum de CTR ideal. Am si 10-15% pe un site, facut special pt adsense si n-am patit nimic pana acum..
    Signatura lipsa

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Global 50 Vezi Post
    Daca e vorba de cel din semnatura cu auto second hand iti zic ca ti-am accesat site-ul si daca as fi intrat pentru ca eram interesat de masini nu as fi dat click pe reclame deoarece reclama care a aparut nu avea nicio treaba cu auto (era reclama la Umidificatoare de aer), ma refer la cea de 300x300px, acesta e doar un caz si daca reclama nu e targetata cu siguranta nu vei avea CTR mare, plus e nevoie de continut
    Stiu ca nu afiseaza reclamele pentru acest site. Dar nici nu stiu cum sa fac acest lucru. Cat despre continut. E pur si simplu un site de anunturi. Cum pot face sa apara astfel de reclame (nisa auto) Daca blochez umidificatoarele imi apar ads-uri de la jocuri. si mai slab platite. apoi mai mult de 2 centi pe click nu fac !

De asta vreau sa platesc pe cineva sa-mi optimizeze acest site pt venituri din adsense.
    Eu nu stiu sa fac chestia asta!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

CPC-ul e de 0.04 Euro

Sunt si anunturi imagine si anunturi text! Sa sti ca nu am adsense doar pe prima pagina. Am sipe alte subpagini al siteului. Serios acuma. Sunt dispus sa platesc pentru a-mi optimiza chestiile astea. Fiecare block de ad are canal propriu
    Ultima modificare făcută de Lupanu; 30th January 2012 la 16:33. Motiv: EDIT

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@tymbark - mare dreptate ai, si eu am 5% pe un site, depinde de nisa.
    In cazul lui am zis eu (cu de la mine putere - parerea mea) ca intre 1 si 1,5% este super suficient, mai mult de atat ar insemna sa forteze nota (mie deja mi se pare fortata)
    Trust, but verify.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu prea cred ca sunt multe reclame auto in piata la ora actuala ca sa poti atrage reclame relevante. Vreo 3 campanii din ceea ce e acum in piata le am eu, stiu bine piata. Daca mai ai ghinion ca reclamele sa fie directionate numai pe anumite site-uri (cum fac eu) atunci trebuie sa te multumesti cu umidificatoare... Nu ai decat doua solutii: ori cresti site-ul pentru a-l face de neocolit pentru cineva care are campanii in nisa asta, ori astepti vremuri mai bune cand vor fi 50 de insi care se vor bate sa vanda masini online in Romania si vei prinde garantat reclame targetate care iti vor aduce CTR de 3%. Sau poti astepta sa inceapa campaniile electorale. In functie de cat s-a furat in ultimii 4 ani s-ar putea sa vedem niste scoruri interesante din Adsense in perioada de vara-toamna...
    Lucian

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum sa identifici reclamele Adsense care platesc prost
    De tataraseni în forumul Adsense
    Răspunsuri: 55
    Ultimul Post: 5th January 2013, 12:43
  2. Te platesc pentru insciere
    De gherca în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st January 2010, 16:10
  3. Google AdWords pentru domenii care au Google AdSense
    De gabi99 în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th October 2009, 15:33
  4. Google recunoaste ca nu foloseste.. De ce sa platesc?
    De haos în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th October 2009, 03:35
  5. Platesc pentru cine-mi aduce utilizatori pe site
    De gigipok în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 23rd June 2008, 17:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •