Am o retea de 10 site-uri MFA care incep sa prinda viata si ma gandesc sa le pun si cate un privacy policy page.
Sunt ok paginile generate cu automat? Este ok daca pun noindex pe aceste pagini pentru a evita contentul duplicat?
Am o retea de 10 site-uri MFA care incep sa prinda viata si ma gandesc sa le pun si cate un privacy policy page.
Sunt ok paginile generate cu automat? Este ok daca pun noindex pe aceste pagini pentru a evita contentul duplicat?
Este OK, nu ai de ce sa iti faci griji, penalizarea site-ului apare atunci cand ai mult continut duplicat nu doar cateva articole, in cel ami rau caz iti penalizeaza pagina respectiva, si da poti sa pui si noindex
Eu am patit la un site ca mi-a pus pagina de termeni si conditii la sitelinks
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am pus paginile si am noindex pe ele. Multumesc pentru raspuns.
Nu ma gandesc la penalizare, ci doar incerc sa ma feresc cat de mult pot de duplicate content.
Pune si contact page pentru site-urile respective. Baga un formular acolo sa fie ca nu te incurca nu nimic, doar cateva minute pierdute.. nu am patit nimic de la adsense pentru ca am sau nu am noindex pe Privacy
fiindca am unele site-uri unde folosesc noindex si la altele nu folosesc. De aproape 1 an de zile nu s-a luat de mine
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)