voi ati primit vreun mesaj de la google pe aceea factura de la western union?
eu da, si anume un nr de tel care bineinteles e din Romania si pe vodafone![]()
voi ati primit vreun mesaj de la google pe aceea factura de la western union?
eu da, si anume un nr de tel care bineinteles e din Romania si pe vodafone![]()
Am scos si eu banii pana la urma, har domnului, sper sa nu mai am emotii de genul asta curand.![]()
Am completat formularul de dimineata, dar pana la aceasta ora nu am primit niciun raspuns.Cate ore a durat la voi?
la unii inca dureaza ... niciun raspuns .
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
s-a rezolvat si la mine .
confirm si eu.
aseara am completat formularul https://www.google.com/adsense/suppo..._history_issue si in mai putin de 4 ore (la ei a fost zi). am primit detaliile tranzactiei.
Totusi in istoric nu-mi apar trecute si veniturile lunii octombrie, doar platile, iar in interfata noua zice ca nu am de primit nici un ban luna aceasta de la ei
cred ca s-a rezolvat la toata lumea acum.
:)
La mine inca nu.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
cred ca solutia este sa mai trimiti inca un mail.
desi mie mi-a raspuns tot prin mesajul ala automat...cum ca e o problema de afisare bla bla (cel care la-i primit si tu)...se pareca la mine s-a rezolvat.
:)
Am mai completat odata formularul ala ieri dimineata, cand am vazut ca difera raspunsul primit de ceilalti in ultimele zile. Si tot nimic. Astept.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
oricum cred ca platile sunt facute pe 24 la toti , numai ca ei iti baga detaliile de plata manual.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)