Gata, s-au actualizat datele si la mine .
Gata, s-au actualizat datele si la mine .
Acum sunt alte probleme pentru luna octombrie...
Cod:http://www.google.com/support/forum/p/AdSense/thread?tid=4592e3b3e917ae98&hl=en
Avram, si eu ma confrunt cu aceeasi problema.. nu asa mare ca cele descrise in topicurile de pe forumul Adsense, dar pentru luna octombrie 2011, pentru prima oara in 4 ani, vad o diferenta de 8% in minus. Am citit raspunsul celor de la Adsense si se pare ca motivul pentru care se intampla asta este "invalid clicks", in marea majoritate a cazurilor. Adica pana acum nu au fost? Au aparut asa dintr-o data? Bine... au si ei dreptate intr-un fel, daca nu au fost pana acum asta nu inseamna ca nu vor fi in viitor.. si viitorul asta in cazul meu a inceput cu luna octombrie. Cu atat mai mult cu cat nu sunt singurul.. multi vor fi afectati de asta. Pentru ca e clar, cel putin pentru mine, cei de la G fac ajustari din mers si la Adesnse si la Adwords. E si normal daca vor sa le faca mai bune.. numai ca noi nu avem cum sa verificam corectitudinea modificarilor operate atunci cand suntem afectati in mod negativ.
S-a rezolvat. Au aparut 2 castiguri pe luna octombrie (al doilea cu diferenta lipsa).
Asa este. Acum suma afisata de plata pentru luna octombrie se incadreaza in limitele normale.
In sfarsit am si eu PIP, pe suma cumulata septembrie si octombrie, sper sa fie issued maine dimineata, ca sa ma pot concentra pe chestiile importante nu pe jalnica dependenta de Google.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)