Salutare , am si eu o intrebare : Sa zicem ca eu am reclamele de la Adsense de vreo cateva luni ,daca maine as scoate reclamele as putea fii banat ?
Multumesc anticipat
Salutare , am si eu o intrebare : Sa zicem ca eu am reclamele de la Adsense de vreo cateva luni ,daca maine as scoate reclamele as putea fii banat ?
Multumesc anticipat
depinde daca incalci TOS-ul adsense.... pe ce site ai,sau ai avut?
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Te baneaza doar daca incalci regulamentul, nu pentru ca ai scos reclamele
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
scoti reclamele > no clicks >no money > nu ai ce frauda. merita sters thread-ul
Nu exista obligativitatea de a afisa reclamele, din contra daca ai prea putine afisari e posibil sa nu ii placa lu gogu'. deci nu este nici o problema, dar totusi daca ai avut reclamele pe un site ce are continut interzis atunci iti poti face griji si pe viitor cu privire la contul de adsense.
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Din ce motiv vrei sa scoti acele reclame? site-ul este unul legal? ai primit vreo avertizare? daca ai site legal nu are nici o importanta daca scoti reclamele google, vorba lui bodyporkulscoti reclamele > no clicks >no money >
vazusem pe un alt forum de webmasteri ca atunci cand scoti reclamele de la adsense exista posibilitatea ca sa iti fie blocat contul .
Multumesc pentru raspunsuri !
Salut, din experienta mea: din motive personale am renuntat un timp indelungat le tot ceea ce tine de pagini web - cam 1 an jumate 2. am scos toate reclamele adsense, iar dupa "revenire" totul a mers maideparte. Nu afisezi = nu primesti.
Acum nu stiu daca intretimp s-ar fi schimbat ceva la TOS , dar la mine a functionat.
Si eu am scos reclamele de pe un site mai la inceput cand eram mai putin experimentat cu adsensul, bine dar am sters si canalul respectiv din cont ca sa nu fie probleme.
Am scos adsensul si am pus reclame in sistem cpa timp de 2 luni, dupa ce m-am lamurit ca nu se potriveau cu site-ul meu am pus inapoi adsensul, deci nu s-a intamplat nimic intre timp.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)