Dupa parerea mea, daca nu ai pe cont " payment on hold " n-ai de ce sa-ti faci grij.
Dupa parerea mea, daca nu ai pe cont " payment on hold " n-ai de ce sa-ti faci grij.
La mine e plata in curs de efectuare, dar mai scrie si În această lună nu se va efectua nicio plată. Veniturile dvs. neplătite înainte de 1 octombrie 2011 au fost calculate la suma de 0,00 €.
Salut,
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema ca si voi. Acum cateva minute insa, am primit plata (statusul s-a schimbat in 'Plată efectuată').
octombrie 2011 24 Oct Plată efectuată - detalii
Peste cateva ore o sa merg la banca sa vad daca pot retrage banii. Revin.
La mine nici macar PIP nu e. Bip!
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Gata....plata efectuata si la mine. octombrie 2011 | 24 Oct | Plată efectuată - detalii
Acum sa vedem daca o fi bun MTCN-ul, ca cica au mai fost cazuri in care s-a scris plata efectuata si cand colo, MTCN-ul canci .
La mine tot in curs de efectuare scrie, desi zice ca luna asta nu se face plata pentru ca luna trecuta am balanta 0.00
E un bug de la dansii.
@Big, daca la tine nici Pip nu e, nu stiu ce sa spun, sper sa se rezolve pana la urma.
nici la mine inca nu a aparut nici macar PIP ...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)