Salut,
Am un prieten care doreste sa aplice pentru un cont de Adsense, insa nu el este proprietarul domeniului site-ului cu care aplica. Exista sanse sa fie refuzat din cauza acestei mici neconcordante?
Multumesc.
Salut,
Am un prieten care doreste sa aplice pentru un cont de Adsense, insa nu el este proprietarul domeniului site-ului cu care aplica. Exista sanse sa fie refuzat din cauza acestei mici neconcordante?
Multumesc.
Pe mine m-au pus sa pun un cod pe site, sa vada daca eu sunt detinatorul site-ului. Pana la urma mi-au aprobat contul (dupa ce am pus acel cod).
Daca prietenul tau are acces la acel site, cred ca ii va aproba contul.
Vand Advertoriale (pr 5)
La mine nu au verificat daca eu sunt proprietarul site-ului si nu cred ca se ocupa cu asa ceva mai ales ca poti ascunde proprietarul domeniului. Poate aplica linistit si daca nu e domeniul lui insa in caz de aprobare daca nu pune in 48 de ore reclame pe site il vor intreba daca se descurca si ii vor da un mail in care ii explica pas cu pas cum sa puna reclamele![]()
poti aplica cu orice site la care ai acces. Iti vor cere sa pui codul de verificare sa vada ca detii situl respectiv.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)