Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: cpc

shotgun este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th May 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

Implicit cpc

Am si eu o intrebare , daca pentru un cuvant plata in adwords este estimata la 4 ron , reclama pusa pe o pagina facuta in nisa acelui cuvant cam cat ar fi platita pe adsense .
    Un procent in mare . Dupa mine ar trebui s fie cam direct proportionale .

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

De obicei e semnificativ mai mic pentru ca un procent mai mic din cei care folosesc publicitate adwords in cautari aleg si promovare pe siteuri, conversia reclamelor pe siteuri e mult mai slaba si nu se merita platit la fel ca cealalta.

kalu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu ai cum sa stii niciodata exact, am un keyword care arata cpc 3 dolari in adwords, insa cel mai mult am luat 1,25 centi ... media fiind de 1 in majoritatea cazurilor. Dar am si unele care arata 85 centi si iau 60 centi. Nimeni nu cred ca iti poate da un procent.
    If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

emilmarian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th June 2011
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    35
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Depinde de o multime de lucruri, CPC asta, ca de exemplu din ce tara, a dat click-ul.

shotgun este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th May 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

Implicit

totul se refera la valori medii , probabil nu o sa poti obtine clickuri in general din tari care platesc mai mult pe adsense si tu sa ai trafic 95% din ro, doar prin anumite metode specifice .

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de kalu Vezi Post
    Nu ai cum sa stii niciodata exact, am un keyword care arata cpc 3 dolari in adwords, insa cel mai mult am luat 1,25 centi ... media fiind de 1 in majoritatea cazurilor. Dar am si unele care arata 85 centi si iau 60 centi. Nimeni nu cred ca iti poate da un procent.
    Sant si eu curios cum faceti calcule astea. Adica cat iti iei pe un cuvant . Sa inteleg ca pe zi ai un singur click pe reclamele Adsense? Eu ma ghidez dupa o nisa ce consider ca e platita in ansamblu bine dar nici in ruptul capului nu reusesc sa-mi dau seama cum poti calcula cat iti iei pe un cuvant

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    839
    Putere Rep
    36

Implicit

Vorbesti despre lucruri diferite. Acel estimator (care poate avea erori substantiale) iti da valori pentru Search (Network), deci atunci cand un cuvant e direct cautat. Tu in AdSense iei o parte din cat se plateste pe Display (Network), unde afisarea se face dupa criterii contextuale. Apoi totul depinde de tara, pozitie anunt, etc.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Totusi sa-mi explice si mie cineva cum isi da seama pe ce cuvinte isi ia clickuri in Adsense si cum calculeaza pe fiecare in parte ca am vazut o gramada de posturi de genul asta.
    Poate o fi o tehnica

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Totusi sa-mi explice si mie cineva cum isi da seama pe ce cuvinte isi ia clickuri in Adsense si cum calculeaza pe fiecare in parte ca am vazut o gramada de posturi de genul asta.
    Poate o fi o tehnica
    Se face media clickurilor pe site-ul respectiv si ala se considera cpc. "Keywordul" reprezinta nisa siteului, iar siteul in general e foarte mic targetand un singur cuvant specific. Gen ai un site nisat despre "red barbie dolls", media clickurilor din adsense pe siteul respectiv e aprox 70 centi, poti sa zici ca ai un cpc real pe keywordul "red barbie dolls" de 70 centi. Asa e calculat default cand zice lumea ca primeste 70 cpc pt cuvantul "red barbie dolls". Cei mai avansati sincronizeaza si analytics cu adsense, si vezi in analytics ce cpc ai primit pe fiecare pagina din site, si poti afla un cpc aproximativ pt un singur longtail atata timp cat ai o pagina dedicata pt el.
    Ultima modificare făcută de Nic; 22nd June 2011 la 14:06.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    839
    Putere Rep
    36

Implicit

Nic, asta e in cel mai bun caz o tehnica destul de complicata de aproximare.
    Chiar Google iti spune ca matchingul nu se face pe cuvinte, ci pe "teme" (content, context). Mie care am campanii adwords pe display network nu-mi da date separate pe fiecare cuvant dintr-un adgrup, ci numai pe total adgrup (care alcatuieste o "tema").

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •