M-am dus eu la BCR Bucuresti cu un CEC de 500 USD. Si la Banc Post Bucuresti. La ambele degeaba. Mi s-a cerut aceeasi adresa.Postat în original de admiral23
Cec-ul ala este si acum pierdut (oare?). A fost acum aprox. 11 luni emis.
M-am dus eu la BCR Bucuresti cu un CEC de 500 USD. Si la Banc Post Bucuresti. La ambele degeaba. Mi s-a cerut aceeasi adresa.Postat în original de admiral23
Cec-ul ala este si acum pierdut (oare?). A fost acum aprox. 11 luni emis.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
daca nu mai ai ce schimba acum, probabil cel putin la banca transilvania mai poti incerca. iti deschizi un cont in usd iar cind vei primi cec-ul te vei duce cu el si-l vei depune acolo. iti va cere doar nr. contului pt. a-ti opri comisionul si a stii unde sa depuna banii cind vor sosii. nu cred ca verifica adresa celui care a deschis contul si pe cea de pe cec... doar numele titularului
poti incerca
E pierdut credUltimele cecuri primite de mine sunt valabile 3 luni. Nu stiu daca mai poate fi reemis de Google. Uita-te la FAQ la payments
In orice caz, e nevoie de aceeasi adresa + numele pe buletin si pe cec (exemplu valabil pentru oricine: sa NU fie Prenume Nume pe cec, ci Nume Prenume ... asa cum e in buletin).
Tot BCR recomand si eu. N-am avut nici cea mai mica problema la ei, nici cu cecurile AdSense, nici cu cele de la LinkWorth.
Ultima modificare făcută de miealex; 27th May 2007 la 19:25.
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)