Bun, am primit din nou mailul cu "posesia domeniului nu este evidenta" . Cum sa mai pun acel mesaj ?? Unde sa il mai bag ..... ca sa pot sa fiu si eu sigur ca ma accepta..
Sunt disperat, nu stiu cum si unde sa mai pun mesajul, primesc raspuns negativ in toate situatiile ( posesia domeniului nu este evidenta) . Chiar nu este nimeni care sa ma indrume cum sa fac sa ma accepte nenorocitul ala de bot ??
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pot sa pun in formular un link de forma http:/ /dc-blog.info/adsense.html ??
@cristi nu am Google Toolbar si am pus si pagina 4googleadsense.html
Tot nu imi merge, nu imi accepta..... stie cineva solutia ?? sau poate face cineva un mic tutorial ?
am primit un email in care mi se zice ca site-ul este nefunctional sau nu poate fi accesat, dar daca bag respectivul link in browser la mine, intra pe pagina cu textul respectiv.....
Am mai facut o cerere in care am pus link catre /xxxxxxx.html o pagina alba unde este doar acest text. Aceasta mi-a fost refuzata pentru lipsa de continut.
Oare are vro importanta slash-ul de dupa link ??
In fine nu stiu ce sa mai cred. Am trimis acum din nou sub alta forma dar probabil nu o sa fie acceptata nici asta
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am pus textul in toate felurile, si scris si copiat si cu ghilimele si fara ....
Ai avut dreptate, continut prea putin, desi am 50 postari pe blog si 100 commuri. Acum nu mai pot folosi acelasi mail pt ca contul nu a fost nici activat nici refuzat, nu pot sa fac o cerere noua. Cred ca o sa folosesc un mail nou si o sa bag acel mesaj in footer la pagina home, iar la link o sa pun pagina home. Poate bot-ul ala va gasi mesajul, si va vedea si continutul in acelasi timp. Pe pagina pe care o facusem eu era doar mesajul si probabil de aceea s-a considerat ca nu am continut. Nuj ce o sa se intample dar deja ma irita situatia asta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)