Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: acceptare plati pe website

upgrade este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2007
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    48
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit acceptare plati pe website

Am un magazin online si vreau sa accept plati online prin Paypal. Mi-am facut un cont Premier pentru firma la ei si acum trebuie sa introduc si un cc. Stiu pasii, mai am un cont Personal cu un Visa Electron ING perfect functional.
    Trebuie sa imi fac un card pe firma, din ce am inteles, dar Visa Electron de la ING e numai ptr persoane fizice. Contul firmei este la BRD (cel mai rau din cate am inteles de pe forum ptr plati si primire bani online) si mai am unul pe la Raiffeisen.
    Din cate am inteles, imi pot face un upgrade la contul Personal la un Premier, dar card-ul este pe numele meu, nu pe numele firmei, asa ca nu prea pot sa bag extrasele de cont in contabilitate.
    Ce card ma sfatuiti sa fac tinand cont de datele de mai sus?

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de upgrade Vezi Post
    Ce card ma sfatuiti sa fac tinand cont de datele de mai sus?
    ING-ul nu are un card VISA si pentru companii? Chiar daca nu ii spune Electron, sigur va merge si pe PP... Intreaba la ING, sigur iti pot da un raspuns ok... A, sa ne spui si noua ce si cum pana la urma, ca mai sunt oameni interesati de problema asta.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de toto Vezi Post
    ING-ul nu are un card VISA si pentru companii? Chiar daca nu ii spune Electron, sigur va merge si pe PP... Intreaba la ING, sigur iti pot da un raspuns ok... A, sa ne spui si noua ce si cum pana la urma, ca mai sunt oameni interesati de problema asta.
    Din cate am inteles ING nu lucreaza cu orice firme...din ce am auzit si la IMM-uri tre sa ai o cifra de afaceri anuala destul de mare. Cel mai bine dati un telefon sau mergeti la un sediu si va documentati.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2007
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    48
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Am fost azi la ING. Mi-au recomandat pentru ce vreau sa fac, stiau de PayPal, dar nu stiau daca acest card este acceptat cu siguranta:

Cardul Manager - VISA Business International

Deschidere cont ROL si HomeBank: 50 RON
    Administrare cont ROL: 10 RON lunar (numai daca sunt mai putin de 10 tranzactii lunar, altfel e 0)

Taxa anuala de intretinere card: 40 RON
    Taxa tranzactii comercianti in tara si strainatate: 0
    Abonament lunar HomeBank: 0
    Depunere numerar la SelfBank: 0.1%
    Retragere numerar la SelfBank: 0.2%
    Transfer interbancar: pana in 50.000 RON - 2.61 RON

O chestie interesanta prin care incurajeaza HomeBank, e ca au comisioane de 5 RON pe transfer intre conturi din ING, ale tale sau ale altora, daca mergi la SelfBank sa faci asta, dar daca o faci prin HomeBank e 0, ca la persoane fizice.

In sfarsit, cam astea ar fi detaliile vizitei mele de la banca azi. Mai sap pe net, poate mai gasesc ceva detalii si sa vad ce voi hotari.
    Daca sunt altii care folosesc acest tip de card sau alt tip de la alta banca, ii rog sa posteze.

As vrea sa imi confirmati cei care folosesc sau cei care stiu, comisioanele percepute de procesatorii de carduri. Din ce am citit pana acum, ar fi urmatoarele:
    1. Gecad - 4.5 %
    2. DotCommerce - 5%
    3. Paypal - 3.4 % + 0.35 EUR (pana in 2500 EUR), 2.9 % + 0.35 EUR (pana in 10.000 EUR)
    Cam astia ar fi comerciantii pe care ii stiu eu, bineinteles ca mai sunt si altii din afara, dar PayPal mi s-a parut mai cunoscut, serios si mai ieftin.
    Daca aveti alte recomandari, va rog sa postati.

later edit: Se pare ca daca citesti bine forumul , afli chestii interesante:

Banca Emitenta: ING
    Tip card: Debit
    Model: VISA Business Silver International
    Moneda: RON
    Am putut retrage bani din contul de PayPal: Da
    asa ca ma duc sa vad cate sute de acte imi cer sa imi faca contul.
    Ultima modificare făcută de upgrade; 27th November 2007 la 12:50.

Razvanel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th August 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    122
    Putere Rep
    34

Implicit

Mai este 2checkout:

# 1 time set up fee of $49.
    # 5.5% commission plus a $0.45 charge on each total sale.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2007
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    48
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Cam tarziu revin, dar mai bine decat deloc.

Am rezolvat pana la urma cu Cardul Manager - VISA Business International. A durat un pic pana a venit, mi-au cerut ceva acte, dar in limita bunului simt, acte normale pentru o firma noua care isi deschide un cont in banca.
    L-am introdus in Paypal, a fost totul in regula, dar mi-au cerut o copie dupa buletin (proof id) pe care le-am trimis-o scanata jpg in loc de fax. A durat cam mult aprobarea, dar a fost perioada sarbatorilor (dupa Craciun) si ii iert de data asta.

Acum urmeaza sa aleg serviciul (Merchant Services) ptr magazinul online. Din ce am vazut exista 3 solutii din care 2 raman viabile: Website Payments Standard si Additional Payment Option.
    Ce recomandati tinand cont ca magazinul e bazat pe oscommerce, unde am deja 2 module implementate: PayPal IPN (asta ar fi solutia din ce am citit) si Paypal simplu?

Pe mine m-ar interesa sa functioneze in urmatorul mod: clientul alege produsele si le adauga pe rand in cosul meu de cumparaturi, apasa trimite comanda, alege ca mod de plata Paypal si e transferat pe serverul paypal unde se face plata. Dupa acceptarea platii, sa fie transferat inapoi pe site-ul meu.
    E corect rationamentul meu? Ce modul din cele 2 merchant services e potrivit?
    Multumesc ptr ajutor.
    Ultima modificare făcută de upgrade; 21st January 2008 la 00:20.

Kobe_ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2006
    Posturi
    31
    Putere Rep
    0

Implicit Cum merge sistemul?

Cum merge sistemul de plati prin paypal? Sunt multi care platesc cu cc pe magazinul tau ?

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Plata prin PayPal nu prea are legatura cu plata cu cardul, cel putin nu pe magazinele online romanesti. Chiar daca pe paypal poti plati cu un card, implementarea platii prin paypal pe un ecommerce romanesc nu prea este acelasi lucru cu implementarea solutiei epayment de exemplu...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2007
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    48
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Se fac plati, dar comparativ cu platile prin ramburs, foarte, foarte putine.
    Optiunea pe care am ales-o: Website Payments Standard ofera 2 metode de plata: cu sau fara cont paypal.
    Din pacate, dupa ce m-am chinuit sa-l fac sa mearga fara cont paypal(nici nu imi aparea optiunea in Profile) si nu am reusit, am dat mail la ei la tehnic si surpriza: Paypal account optional is not available for Romanian accounts.
    Asa ca suferim in continuare ptr ca suntem din Romania.
    Aaa ..... si inca ceva, nu avem voie sa ridicam mai mult de 500 euro pe zi. Am vrut sa trag o suma mai mare si normal, nu s-a putut.
    Am dat iar mail si a venit raspunsul: este o limita de 500 euro/zi ptr ca asa vrem noi si o sa ridicam, la fel, cand vrem noi (nu chiar in acesti termeni, dar asta e concluzia clara). Si uite asa, mai platesti inca 2 euro pe fiecare tranzactie de 500 euro, in loc de 2 euro pe toata suma.
    M-as duce instant la ePayment, dar la 5 % comision, nu pot face fata.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum fac asta? Plati prin sms
    De edy12006 în forumul Server side
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 31st January 2010, 14:27
  2. card pe firma, plati pe internet
    De Daniel în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th April 2009, 01:03
  3. Procedura ridicare plati AdSense prin WU
    De Dragos Nicu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th August 2008, 12:01
  4. Intarziere plati Adsense?
    De Consumatorul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 30th July 2008, 20:01
  5. Tutorial Paypal IPN ( plati pe website, donatii )
    De Marius Mailat în forumul PayPal
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th January 2008, 01:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •