Va multumesc ca mi-ati raspuns. Am sa astept mai departe, ce sa fac altceva ?Oricum, si la mine s-a implinit azi,15.martie 2011, exact o luna si jumatate...
Va multumesc ca mi-ati raspuns. Am sa astept mai departe, ce sa fac altceva ?Oricum, si la mine s-a implinit azi,15.martie 2011, exact o luna si jumatate...
Unfortunately I did something stupid. They've been sending me the form again. At the same time they were sending me an e-mail where it was specified to fill up a field with a certain web address. Unfortunately I read the e-mail after I filled up those fields again. Now I have to wait another two months to send me that form again. Please be careful and don't do the same mistake I did.
PS - it was something about domain name ownership. If you also receive the form again please check your e-mail first.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Dupa o luna si ceva am primit si eu raspuns de la Adsense, email in care imi spuneau :
"Nu am putut aproba solicitarea dvs. din motivele expuse mai jos.
Probleme:
- Posesia domeniului nu este evidentă
---------------------
Detalii suplimentare:
Apartenența domeniului: pentru a încheia analiza, trebuie să confirmăm
apartenența site-ului pe care l-ați introdus. Parcurgeți pașii de mai
jos:
- Accesați codul sursă al site-ului dvs. Web.
- Creați o pagină separată pe site și inserați „Acest mesaj confirmă
faptul că dețin acest site și că site-ul respectă Termenii, condițiile
și politicile de produs Google AdSense”.
- Trimiteți din nou solicitarea, conform indicațiilor de mai jos după
înlocuirea adresei URL din câmpul „Adresă URL site Web” cu adresa URL a
paginii în care ați inserat fragmentul. "
Asta se intampla deoarece domeniul il am pe firma si la Adsense m-am inregistrat ca si persoana fizica. Probabil dupa ce voi face ce mi-au cerut, aprobarea va veni mult mai repede. Deci, concluzia mea este ca iti aproba cererea in functie de numarul de solicitari, de calitatea site-ului si, in cazul meu, de usurinta cu care pot verifica toate datele contului adsense.
Puteti sa-mi spuneti ce se intampla sau cum trebuie procedat daca adaug codul si in alte site-uri in afara de cel specificat in cererea de aprobare Adsense?
deja m-au acceptat.
In data de 13 martie am facut cerere la Google AdSense pentru un site facut pe blogspot.com stie cineva cam cat timp dureaza. Blogul este actualizat zilnic cu cate ceva nou.
eu am asteptat 2 zile, dar stiu pe cineva care a asteptat 1 luna.. dar facuse si ceva prostii inainte si ii banasera contul.
S-a rezolvat, dar sa vedeti cum !
Am primit si eu scrisoarea precum ca nu e clara posesia site-ului, desi sunt unica posesoare, in nume propriu. Am rezolvat asa cum au cerut si, a doua zi, mi-au scris tot ca nu ma accepta si ca politica lor le permite sa nu spuna motivele. M-am dat de ceasul mortii, fiindca am un site frumos, decent, la care scriu cel putin o data in absolut fiecare zi de cand l-am deschis, de 6 luni. Continut original, de la 5-600 de cuvinte in sus per articol, cu imagini la aproape fiecare articol etc.
Mi-am amintit ca la site-ul pe care il abandonasem cu vreo cateva luni in urma avusesem cont Adsense. L-am regasit, am trecut site-ul actual acolo si in cateva minute aveam reclame pe site ! Cred ca asta a fost cauza, ca aveam deja un cont, ei nu permit doua conturi aceleiasi persoane, dar pe un cont poti trece mai multe site-uri ale tale.
Ultima modificare făcută de Zina; 23rd March 2011 la 07:16. Motiv: greseli de tipar
Mie personal mi sa aprobat contul Adsense in maximum 4 zile de la inscriere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)