Verificat pe vreo 20 de site-uri din portofoliul meu si alte 20-30 ale amicilor. Practic acopera toate domeniile, de la business la social, divertisment si ce mai vrei tu. Nu ai citit cu atentie ce am scris, nu ai inteles ca faptele "istorice" s-au petrecut intre 13:00 si 13:30, iar apoi a reintrat in oarecare normal, cu un nou varf pe la 15:00, dar cu alt target.
E gresit sa tragi concluzii cand nu ai toate datele si eu nu sunt pe aici de azi de ieri ca sa ma joc cu titlul topicului. Daca am scris ca e o premiera, e bine sa te gandesti daca nu cumva am dreptate. Stai linistit, concurenta pe spatiul publicitar functiona corect, erau in spate multe alte anunturi eligibile, doar ca erau afisate acestea, din anume motive. Nu erau pline toate trei spatiile din pagina cu acelasi lucru, ci doar primul spatiu. Sau singurul, acolo unde era numai unul.
Eu am invatat ce am avut de invatat din treaba asta, mai ales in calitate de advertiser si mai putin in calitate de publisher. Daca vreti sa continuati pe aceeasi linie, eu va las sa ramaneti cu o lista de site-uri pe care vreti sa le blocati. Nu tin neaparat sa invat pe cineva cu forta.
Pentru cea de-a treia si ultima data scriu pe acest topic: am deschis discutia ca sa invatam niste tehnici noi de AdWords. Daca vreti. Daca nu, dati-i inainte cu OTV si eu va las cu concluziile pripite de mai sus.

Răspunde cu citat