Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Premiera in istoria internetului din Romania

Vizualizare arbore

BladHaund este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    159
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu continui sa sustin ca e o zi istorica deoarece este pentru prima data cand la un anume moment al zilei se afisa NUMAI aceasta reclama imagine, pe orice site. Verificat de pe mai multe IP-uri si browsere. Dupa cum am scris, eu cred ca un prim varf a fost pe la 13:00 - 13:30.

Daca esti client AdWords, este interesant de urmarit si cred ca putem invata ceva din modul cum fac planificarea orara, cum tintesc site-uri din portofoliu, mixul de reclame imagine si text, etc. Desprindeti-va de contextul politic, urmariti strategia si tehnica folosita. Nu as ignora nici tehnica folosita pentru acel banner "Cine e in spatele lui Geoana?", care la onmouseover se sterge si "dezvaluie" o imagine aflata "in spate". E prima data cand vad asa ceva pe AdSense targetat pe .ro si as fi curios care e eficienta reclamei.

Daca esti doar publisher AdSense, cred ca poti invata cum sa monetizezi asemenea situatii speciale pe piata, cand se desfasoara anumite campanii foarte puternice. Eu nu as nesocoti incasarile pe un site cu trafic serios, chiar si dintr-o singura reclama cu CPC mare. De pilda, poti sa iti dai seama daca exista cuvinte-cheie cu CPC chiar mai mare decat aceasta campanie (care e de foarte scurta durata) si sa iti optimizezi continutul pe acele cuvinte cheie mai valoroase.

Ignorati subiectul campaniei, treceti peste ideile preconcepute si hai sa extragem de aici toata informatia valoroasa pentru activitatea noastra.

Parerea mea este ca cine deruleaza campania d.p.d.v. tehnic strange acum o adevarata mina de aur privind modul in care raspunde userul la anumite tipuri de reclame, care merg bine, unde, etc.

Hai recunoasteti, cati nu ati dorit un client cu buget practic nelimitat si sa incercati niste chestii mai speciale pe AdWords?
    Ultima modificare făcută de BladHaund; 30th November 2009 la 15:41.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. e-Romania
    De big în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 26th March 2010, 09:27
  2. Top Romania
    De extremezone în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 23rd May 2008, 12:12
  3. Prima conferinta dedicata Internetului in Iasi
    De Mizou în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7