Sunt mai multe site-uri catre care trimit. Le mai schimba, apar altele noi, unele dispar, etc.
Vedeti ce va apare si blocati dupa preferinte. Publicitate electorala a fost si inainte de turul I, a fost si la locale, si la generalele de anul trecut. Publisherul deranjat de mesaj a blocat dupa voie, dar eu nu ma apuc sa dau sfat aici ce sa blocati, caci eu discut apolitic, ma intereseaza aspectele tehnice. Si va rog si pe voi sa va distantati si sa va concentrati raspunsurile pe aceasta directie: cum au facut, cat se plateste, alte chestii tehnice pe care le-ati sesizat.
Si nu inteleg de unde ironia si comparatia cu OTV.
Va rog, dati exemplu de o alta campanie care a avut un astfel de efect mediatic, de blocare (de fapt de acoperire - blanket) a tuturor celorlati advertiseri si practic bagat pe gat consumatorului mesajul dorit.
Pe TV sau pe outdoor nu e nimeni capabil de asemenea performanta, sa cumpere toate spatiile publicitare si sa-si transmita mesajul de aceasta forma, de supraincarcare a utilizatorului. Sunt convins ca au facut-o intr-un mod destul de eficient d.p.d.v. al costurilor.
Mie mi se pare o premiera. Ziua (de fapt ora) in care toate site-urile aveau aceeasi reclama. Profesional vorbind, mi se pare fascinant sa urmaresc asa ceva. Am zis ca poate si invat din asta. E drept ca nu au avut cum sa o tina mai mult de 1 ora, sigur am remarcat niste limitari la buget care s-au atins repede. Nici nu cred ca se va repeta, caci acum publisherii au blocat site-urile care nu le conveneau.
Nu spun ca autorii sunt nici buni, nici prosti, nu ma intereseaza mesajul electoral. Poate nici nu au intentionat acest efect, poate le-a iesit din intamplare. Poate ca acum citesc pe aici si se umfla in pene de ce buni au fost. Sau poate isi rad in barba de cat de naivi suntem noi. Nu ma intereseaza, nu ma afecteaza. Vreau sa invat sa fac si eu asa ceva. Din pura curiozitate stiintifica. Si in acelasi timp, vreau sa incasez cat pot de mult din bugetul lor. Daca nu-mi intra mie, oricum intra altuia. Acolo unde consider ca mesajul nu corespunde site-ului blochez. Dar e o decizie calculata, caci am reclame pe site-uri ca sa castig cat mai mult.

Răspunde cu citat