Update:
6 picioruse in el de email. Nu ma lasa sa ma deloghez. A mai patit cineva?
Update:
6 picioruse in el de email. Nu ma lasa sa ma deloghez. A mai patit cineva?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Personal, din fericire, inca folosesc versiunea veche. Cred ca s-au grabit un pic baietii de la Yahoo cu fortarea asta de trecere la versiunea noua.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Vand Advertoriale (pr 5)
@Robyroy
Din pacate mie mi-au fortat "mana" si nu mai am alta optiune decat noua versiune. Asta incepand de o zi.
i am lucky onesa vedem pentru cat timp.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Sincer mi se pare mai frumoasa versiunea noua se pot citi si arhivele mult mai usor
mi-a luat o saptamana sa aflu cum pot reveni la vechea interfata. in noua treaba sa mor daca stiam de unde sa schimb parola![]()
Dau o cafea, bere, link, lista de urari de bine... daca ne inveti cum se poate reveni.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
astazi am primit sfatul de la un amic: schimbi rezolutia monitorului la 800x600 si cand intri in mail iti spune ca "e de naspa", punandu-ti la dispozitie si optiunea "switch to the classic mail"![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)