Google Webmasters Tools este varza nici nu merita luat in considerare, pt unul din siteurile mele imi arata milioane de ibl-uri... desi eu stiu ca nu are atatea, Yahoo site explorer imi arata 200.000 si cam pe-acolo e valoarea reala.
Google Webmasters Tools este varza nici nu merita luat in considerare, pt unul din siteurile mele imi arata milioane de ibl-uri... desi eu stiu ca nu are atatea, Yahoo site explorer imi arata 200.000 si cam pe-acolo e valoarea reala.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Da, este out of date la unele site-uri, la altele insa nu.
Exemplu:
1) luam un site vechi de-al meu din .ro, in WMT arata si acum ca are linkuri din cateva domenii de pe care a pierdut linkurile de vreo 1 an de zile. Ma tem insa de ziua cand acele linkuri vor disparea si va arata realitatea.
2) luam cateva site-uri de divertisment din .com ei bine astea au linkurile updatate lunar si arata numarul lor real, probabil din cauza ca au doar 2 ani vechime si Sitemap la zi, nu 6 ani ca primul si no Sitemap.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)