Iar mintim: Ai fost intrebat cand/cum doresti plata ? ( ai spus paypal sau transfer bancar , am spus bine , dupa ce sa stabilit suma ai fost intrebat ii doresti ACUM ? (pentru ca eram si darnici sa platim un individ ca tine in AVANS , ceea ce nu se va mai intampla vreodata pe aceasta comunitate) ai spus ca doresti dupa ce ne arati ceva. ti-sa raspuns cu mesajul: CUM DORESTI CORECT ?
2: Ti-am spus nu dorim sa lucrezi pe host-urile noastre pentru a nu lasa loc de interpretari ci se termina , se achita se livreaza. CORECT? PAI CORECT
3: Ti-sa comunicat destul de clar in cursul zilei de astazi avem totul gata si noi - AI CERUT aproximativ 11 pagini A4 de text , schite ... vrei sa le facem in 2 minute? Pai nu se poate nici daca doream.
4: Azi-noapte la ora 00:00 eu imi pierdeam timpul cu tine magarusule in loc sa stau cu copii mei acasa.
5: Astazi ti-sa dat in lucru paginile + logo-urile ( ce 2 erau gata inca de azi noapte )
6: Ai spus , ti-am raspuns in 2 ore le ai , si intre timp ai spus ca ne arati ceva ( acel ceva tu stii ce insemna conform discutiei de pe skype ) instant ai dat block.
TOPIC INCHIS , las administratia SEOPEDIA sa ia o masura si departamentul nostru juridic pentru ca ne-ai expus proiectele PUBLIC si ai fost rugat sa nu o faci. ( Asta ca esti si baiat profesionist si expui public proiectele clientilor ) - ( Noi nu am expus ce trebuia sa faci exact pentru ca suntem se pare neprofesionisti pe viitor asa o sa facemdevine hilar )
- Uni dintre noi nu lucram in apartamentul lu mamica ci mai suntem oameni mai seriosi.
Rog un Moderator sa inchida acest topic pana la decizie.
( Nu uita exista skype si avem printscreen sau orice moderator/administrator seopedia poate verifica daca sunt fake sau nu cu un simplu teamW )
- Nu este vorba de act sau de banii , este vorba de cuvant , de onoare , de mandrie ca om , de caracter ... atunci cand pui niste oamenii sa munceasca ... si te retragi din motive cunoscute de tine ... macar ii anunti sau iti ceri scuze ... Esti doar un incurca lume.
Aici este SEOPEDIA esti de cuvant , de caracter de onoare altfel iesi pe usa afara ( sau asa ar trebui sa fie )
Ti-am demontat toate minciunile cu printscreen in fata si acum dai bir cu fugiti ... superb.

devine hilar )
Răspunde cu citat