Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Website de prezentare mobilier

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit Website de prezentare mobilier

Salutare,

Am un website de prezentare mobilier, care NU este facut acum pe platforma wordpress. Vreau sa-l incep de la zero, sa-l pun pe wordpress si sa-l optimizez on-site (desi voi pierde probabil pe termen scurt din traficul de 44 vizitatori / zi din google ). Intrebarea mea este: Daca rolul acestui site este doar ca "showroom de prezentare" (adica singurul scop este sa faca clientul sa ne contacteze sau sa vina in showroom-ul real), care este cea mai aplicabila si estetica solutie / tema pe care o pot folosi? Ma ajuta o platforma woocomerce, daca vanzarile nu se fac online?

In plus, clientul doreste ca tema sa nu aiba un aspect foarte futurist.
    Este de apreciat orice sugestie din partea voastra.

Multumesc

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

La teme nu ma bag (design) pt ca gusturile difera.
    Exemplu actualul forum pe care discutam: "design 1960" insa a ajutat si inca ajuta multi colegi, indiferent de culori.
    Deci mergi pe functional.
    Platforma de comert electronic: nu, insa o poti implementa oricand.
    In functie de marimea actualului site, intr-o zi ai avea timp sa il salvezi, sa instalezi wp + plugin seo yoast.
    Instalezi minunea de aici Redirection – Manage 301 redirections without modifying Apache | Urban Giraffe in caz ca mai sunt necesare redirecturi de la vechile pagini indexate la cele noi (inclusiv la foto permite redirect).
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

1. Nu inteleg cum vine asta "fac siteul apoi il pun pe wordpress", adica il faci pe hartie apoi il pui pe net? ca nu inteleg
    Nu e mai simplu sa pui un wordpresss pe un subfolder in root cu o thema oarecare si sa incepi sa lucrezi pe ea?
    2. Woocommerce e inutil pt un site de prezentare daca ma intrebi pe mine, mai ales daca nu ai foarte multe produse, nu cred ca e unu lucru asa greu de facut pagini pt fiecare piesa de mobilier.
    3. Preturi estimative e bine sa aibe, gen "de la 20eur/ron pe metru patrat/linear" sau cum naiba se mai vinde mobilierul in ziua de azi.
    3. Aspectul futurist.. hmm.. eu i-as da un aspect futurist. Cel putin la un site de prezentare unde pozele si aspectul fizic au un impact foarte mare. Daca totusi vrea un site "din topor" respectiv cu poze facute cu un telefon low cost, mai bine ii recomanzi sa se rezume la niste anunturi de "mica publicitate". Sunt multe siteuri care ajung fruntase ca urmare a unei munci titanice pe partea de seo, dar care totusi nu vand asa cum si-ar dori exact pentru ca arata hidos.
    Oricum.. un site, respectiv seo este doar o modalitate de a vinde un produs, mai sunt si altele. Eu zic sa clarifici cu el ce vrea de fapt, un site "ca sa fie", sau un site care sa si aduca venituri.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de RedJohn Vezi Post
    1. Nu inteleg cum vine asta "fac siteul apoi il pun pe wordpress", adica il faci pe hartie apoi il pui pe net? ca nu inteleg
    Nu inteleg unde ai citit tu asta, probabil nu am fost eu foarte clar in exprimare...

Citat Postat în original de RedJohn Vezi Post
    3. Aspectul futurist.. hmm.. eu i-as da un aspect futurist. Cel putin la un site de prezentare unde pozele si aspectul fizic au un impact foarte mare. Daca totusi vrea un site "din topor" respectiv cu poze facute cu un telefon low cost, mai bine ii recomanzi sa se rezume la niste anunturi de "mica publicitate".
    Nu doreste un aspect futurist deoarece la ei in showroom nu este intotdeauna ordine, iar clientul poate avea impresia ca a ajuns unde nu trebuia (a fost chiar un client care i-a marturisit asta).

In rest va multumesc pentru indicatii, cred ca voi merge pe varianta recomandata de Sorin, cu redirection pe fiecare pagina in parte, ca sa nu pierdem trafic.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Tema o sa gasesti cu siguranta ceva sa-i placa. Cauta si tu wordpress themes wood si vezi ce te atrage mai mult. Uite asta ce draguta e si o poti lua gratis.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Website de prezentare de care nu s-a ocupa nimeni (SEO)
    De LogOn în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 19th August 2015, 14:22
  2. Vand domeniu mobilier la comanda
    De mrjohnny în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th December 2014, 15:33
  3. Caut copywriter - nisa mobilier urgent
    De aliceee în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 27th April 2013, 00:24
  4. Răspunsuri: 0