Am un site pe care primesc foarte multe comentarii si este pentru a doua oara cand il pun pe butuci pentru ca nu am suficienta rabdare cand raspund la comentarii din interfata de administrare.

Ce se intampla mai exact:
Am un numar de x comentarii si incep sa le raspund, pe rand. Se intampla uneori sa publice mai greu comentariile, sa aiba nevoie de ceva timp pentru a face salvarile in baza de date.
Fara sa-mi dau seama dau uneori sa raspund la urmatorul comentariu inainte de a termina salvarea celui anterior. Rezultatul este dezastruos, pica tot site-ul si la fiecare incercare de accesare inregistreaza in error.txt urmatoarea eroare:
Cod:
[26-Apr-2015 14:00:34 UTC] PHP Warning:  require_once(/home/site/public_html/wp-admin/includes/plugin.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: Permission denied in /home/site/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 45
[26-Apr-2015 14:00:34 UTC] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/site/public_html/wp-admin/includes/plugin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/site/public_html/wp-content/plugins/captcha/captcha.php on line 45
iar la accesarea interfetei de adminstrare:
Cod:
[26-Apr-2015 14:05:05 UTC] PHP Warning:  require_once(/home/site/public_html/wp-admin/includes/file.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: Permission denied in /home/site/public_html/wp-admin/includes/admin.php on line 25
[26-Apr-2015 14:05:05 UTC] PHP Fatal error:  require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/site/public_html/wp-admin/includes/file.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/site/public_html/wp-admin/includes/admin.php on line 25
Data trecuta am rescris imadiat WP si a mers. De data asta m-a frecat de numa-numa, cred ca l-am tinut offline aproape 30 min ca nu am avut backup la baza de date. Nici nu-mi dau seama dupa ce anume si-a revenit ca nu am curatat cache-ul browserului la fiecare incercare si s-a dovedit si asta o problema...

Ma interesseaza daca este o problema generala a WP sau sa caut in instalarea mea problema... Ati patit vreodata asa ceva?