Nu prea mi-a dat mana sa fac teste din astea cu un site online.
Nu cred ca are legatura cu pluginul, tema este destul de simpla si o folosesc de mult timp. Plugin-ul l-am sters efectiv si problema nu s-a rezolvat, nu stiu ce eroare dadea ca am sters fisierul de erori. Este modulul Captcha de Bestwebsoft.
Ideea este ca se intampla exclusiv atunci cand incep sa scriu un comentariu fara sa astept salvarea celui anterior.
Problema poate fi legata si de hosting, salvarea comentariilor si articolelor se face uneori foarte greu (nu tot timpul dar foarte frecvent), dureaza si cate 20-30 de secunde. (?)
Pentru ca instalarea WP s-a facut pe domeniu fara www si l-am modificat ulterior cu www, inca mai aveam in baza de date link-uri fara www. Le-am modificat astazi pe toate, gandindu-ma ca si asta ar putea influenta anumite intarzieri. Posibil sa fiu subiectiv, dar parca site-ul se misca mai repede. O sa vad pe parcurs cum se manifesta.
M-as mira sa fie o problema a CMS-ului, banuiesc ca la mine e problema si de-asta am vrut sa vad daca a mai patit-o cineva.
Probabil o sa fac curand o curatenie generala, sa reinstalez WP si sa preiau articolele in noua baza de date. Asta ar trebui sa rezolve cam orice problema doar ca e ceva de munca...

Răspunde cu citat