Ofer 3 Euro (paypal) celui care ma ajuta sa pozitionez o imagine intr-o categorie. Site-ul este in Wordpress.
Am nevoie de alignment left...singura problema este ca nu stiu unde sa inserez aceasta secventa de cod (daca ma exprim bine)
Ofer 3 Euro (paypal) celui care ma ajuta sa pozitionez o imagine intr-o categorie. Site-ul este in Wordpress.
Am nevoie de alignment left...singura problema este ca nu stiu unde sa inserez aceasta secventa de cod (daca ma exprim bine)
In Chrome, click-dreapta pe imagine apoi "Inspecteaza elementul" (ultima comandă) și se deschide o fereastra unde ai toate detaliile CSS și fișierele unde le găsești (în tab-ul Styles); înainte de a modifica în fișier, încercă diferite variante direct în fereastra deschisă.
am incercat...dar tot nu gasesc![]()
Da-mi mai multe detalii (aici sau pe pm). Te pot ajuta eu pro-bono.
.
ti-am dat PM
problema inca deschisa
ofer 3 Euro
Nu ai oferit suficiente detalii.
Imaginea respectiva vrei sa apara intr-o singura categorie sau in toate?
Vrei cate o imagine pentru fiecare categorie?
Vrei sa apara inainte su dupa articole?
E posibil sa fie nevoie de modificari majore in tema, sa nu fie asa simplu cum crezi tu...
daca mai e valabil astept PM
@designarti iti trimit imediat imaginea
@Mishu nu e vorba de schimbari majore. In categiria X am postarile. Acestea au imagini...doar ca apare imaginea si sub ea textul (daca intru in postare totul arata ok). Eu vreau ca sa am imaginea si pe langa ea sa "curga" textul (scuza-mi exprimarea de lemn)
@astterx daca nu rezolv cu @designarti o sa te rog pe tine. Multumesc in avans
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)