Salutare,
Doresc sa dezvolt un portal local (pentru un oras). Prefer Wordpress pentru ca am o oarecare experienta cu acest CMS, insa nu refuz si alte variante, daca exista in cazul de fata.
Cand spun portal, ma refer la un site complet care sa cuprinda cel putin: prezentare localuri & hoteluri & companii, evenimente viitoare din respectivul oras, posibilitatea de adaugare anunturi, prezentare informatii utile (coduri postale, telefoane utile, stiri, etc).
Deocamdata, doar http://templatic.com/app-themes/directory-theme pare sa aiba in linii mari ce caut, insa nu default, ci daca achizitionez si o serie intreaga de pluginuri: WP Directory Listing Theme | The Ultimate Business Directory Template. Suma completa, adica impreuna cu acele pluginuri, ma face sa ma reorientez.
Ce solutii am?
Ma gandeam sa caut pluginuri in directorul Wordpress pentru fiecare sectiune pe care o vreau in portal, insa nu stiu cat de sigura e aceasta solutie pe termen lung, avand in vedere ca pluginurile vor fi probabil de la dezvoltatori diferiti si cine stie daca ele vor fi actualizate mult timp de acum inainte?!

Răspunde cu citat