Vreau o thema de la templatic si ofer 30 usd pentru ea.
Vreau o thema de la templatic si ofer 30 usd pentru ea.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Daca nu are nimeni cont, sunt nevoit sa cumpar pachetul de 299 usd, care include toate themele si plugins.
Daca vrea cineva o thema, plugin, etc sa-mi zica, eu cumpar pachetul pentru doar 1 thema (directory) si as prefera sa fie si altii care vor theme, sa ma coste mai putin.
Trebuie sa-l cumpar pe tot (299), pentru ca am nevoie si de plugins, nu stau sa le codez, e mai ieftin sa le cumpar.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Salut Tom,
N-am cont la ei dar eram sigur ca este vorba de directory. Eu am testat o versiune intermediara pe 3.8 si plugin-ul lor de baza nu merge prea bine. Temele de la templatic sunt cunoscute ca fiind cam buggy, totusi se pare ca ultimele versiuni ar fi mai bune.
Totusi, pentru multi-city directory as recomanda geotheme pentru simplul fapt ca poti include denumirea localitatii in titlu, descriere, slug, taxonomy, h1. Este singura tema de gen care ofera aceasta facilitate importanta. Problema este designul cam invechit desi este responsive.
O alta tema care mi-a placut este asta dar se pare ca s-a renuntat la dezvoltarea de noi facilitati, din pacate.
Spor !
Merci de sfaturi, doar ca eu vreau 1 thema pt un singur oras, nu multi city, iar din ce am comparat directory lui templatic e cea mai buna. Pe viitor poate o refolosesc si pe alte orase, dar momentan vreau pt un singur oras, un director de afaceri, stiri, evenimente + blog. Iar asta pare ok.
Ca e buggy, e clar, orice thema e praf cand vine vorba de cod, dar nu am pretentii la 50-100 euro. Nu vreau sa fac site-ul de la 0, ma costa mult mai mult.
Buba e ca restul de theme nu am ce sa fac cu ele, iar cei 299 sunt enorm pt o thema. Daca tot dau 99+plugins, ii disper cu mail-uri![]()
Acum mi-a dat mail ca plugins nu sunt in cei 299Deci alta distractie. Asa ca raman doar la thema si o sa iau plugins cand incepe sa produca.
Mai vrea cineva thema?
Tom, doar intreb... De ce nu o iei de undeva free de pe net, sa te joci cu ea, iar daca iti place si se potriveste cu nevoile tale, sa o cumperi abia dupa? In cazul in care ai nevoie de suport, plugins, add-ons, etc.
Asa, mi se pare prea mult 299$ cand tu ai nevoie doar de o tema. Eu m-as baga sa cumparam pachetul, daca am fi vreo 5-6, ca nu am nevoie decat de 2-3 teme de acolo.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Nu exista freeEu am ceva experienta de viata (sunt mai batran) si stiu ca nu exista free (intotdeuna e teapa). Plus ca nu am parte de "free"
Asta incerc, sa vad daca ma pot combina la un pachet, pentru ca sunt convins ca trebuie sa-i mai fac ceva modificari = costuri, iar cum thema este pentru un impingator, nu-si merita costurile, momentan.
Eu am nevoie de 1 thema, tu de 2-3, cine mai vrea? Sa luam pachetul complet. Plugins "cica" nu sunt in pachetul de 299, au fost doar de craciun, deci doar 60 de theme, la 299.
Fara acele plugin-uri tema este total nefolositoare, au mutat toate functiile importante in ele. Stiu ca suna bine sa poti crea ce tipuri de custom post types vrei, submission pages, maps, etc. Am testat aseara penultimele versiuni (tema + pluginuri) si tot nu merg bine pe 3.8.
M-as baga si eu cu 25-30 USD la cumparat, problema este ca sunt update-uri dese atat la teme cat si la plugin-uri si trebuie urmarite.
Eu am trecut la acest plugin si sunt foarte multumit de cei 25 USD investiti. Momentan nu foloseste CPT ci un framework propriu si cam dificil de inteles, dar poti crea oricate tipuri de posturi (locatii, evenimente, oferte, imobiliare, etc.). Au promis ca de la versiunea 1.3 vor trece la CTP.
Pentru un singur oras, ultima tema, spotfinder mi se pare ideala, ca minus nu are functia de claim listings.
Ar mai fi si Vantage de la appthemes la 99 USD plus 2-3 plugin-uri din marketplace.
Salut Tom, Directory Portal WordPress Theme | FWPThemes.com mi se mai destul de ok. Totusi, mi se par destul de ciudatei cei de la fwpthemes. Oare temele pe care le ofera sunt piratate?
Ofer servicii de content writing !
@razva, mai mult ca sigur, cumpara o licenta single de 45-50 USD de pe TF si apoi le vand cu 9-10 USD la cat mai multi.
1. Merci de info. Momentan dau drumul la site si ii fac seo, iar ulterior o sa adaug si plugins, dar din ce produce themaUltimul deal este sa iau thema si la orice plugin, imi dau unul gratis, deci teoretic nu e mare afacere, doar daca luam thema in 2-3 persoane. Atunci eu cred ca chiar merita, un cost de 30-40 usd pt thema este mai mult decat acceptabil. Update pentru un an, mai ales ca eu nu planuiesc sa fac prea multe modificari.
Nu stiu daca site-ul o sa mearga, dar daca isi scoate investitia macar din advertoriale, atunci nu am o problema sa cumpar toate plugins. Dar pana atunci, nu ma grabesc sa arunc cu banii pe geam
Ma intereseaza sa-i fac seo, deci 2-3 luni, nu modific mare lucru.
2. Interesant pluginul, dar la prima vedere pare sa aibe mult mai putine functionalitati fata de thema, plus ca necesita o alta thema, modificari, design, etc. deci mult peste 100 usd investitie.
3. Da, thema acceptabila, dar la fel, sub directory, iar din ce vad, nu se mai vinde, deci nu mai fac nici updates (support).
4. thema de la appthemes este cel putin la acelasi pret, iar daca le compari, e clar ca templatic este peste (cel putin pentru mine).
E ok, dar doar ca "design". Nu are toate functionalitatile lui templatic si repet, orice modificare implica costuri, costuri care duc pretul mult peste templatic. Themele sunt piratate cat timp nu platesti licenta pentru ele![]()
Ultima modificare făcută de Tom; 15th January 2014 la 10:25.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)