@puthre a fost scoasa pentru cateva zile pana o sa ii faca review iar din cauze unor 'vulnerabilitati'
@vlad7 problema a fost ca se executa javascript in fieldurile din theme options, ceea ce e cumva normal mai ales daca ai un camp de genul header_js, dar mai trebuie facuta o verificare daca userul logat are drepturi de a pune js in theme options : check that the current user has the unfiltered_html capability .
Ideea e ca multe teme peste care m-am uitat au aceeasi problema, doar ca de data asta cu numarul de download-uri pe care il aveam a iesit in evidenta altui tip care are si el teme trimise, astfel ca si-a alocat ceva timp din timpul lui pretios sa caute nod in papura.
Asa ca pe de o parte e frustrant ca probabil o sa stea jos vreo saptamana pana ii fac review si tocmai acum cand lumea facea posturi gen january best free themes si incepusem sa aparem, pentru ca era una din cele mai bune pe luna asta, DAR
pe de alta parte am mai invatat si noi despre niste lucruri pe care le face wordpress-ul de care nu stiam si am facut un update la framework-ul de theme options, care btw este open source : https://github.com/mariusalex20/theme-options.

.
Răspunde cu citat