Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Cel mai bun plugin cache ?

danielb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    96
    Putere Rep
    25

Implicit Cel mai bun plugin cache ?

Salutare, stim cu totii ca timpul de incarcare al site-ului este un important factor seo, asa ca in ultimile zile m-am preocupat intensiv de acest aspect, printre alte lucruri am testat 2 pluginuri pt cache si anume w3 total cache si wp supercache, in urma testelor w3 total cache a fost castigatorul, a scos un timp mai bun de incarcare a paginii. Sunt cazuri rare cand w3 total nu este compatibil cu hostingul iar in cazul acesta supercache ramane cea mai buna solutie

A mai facut cineva aceste teste ? si mai ales daca a facut teste si cu alte pluginuri !

ps. testul l-am facut cu gtmetrix.com pe la 4-5 dimineata cand nu existau influente

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Sincer nu stim.
    Vreau sa vad un test concret pe tema vitezei de incarcare. Google zice multe...
    Cu credinta stau rau.
    Scuze de offtopic.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Roli este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit

salut,

Eu pana acum am folosit doar w3 total cache si mie pe departe mi se pare cel mai bun pentru wordpress, si asta in primul rand pentru ca exista multe optiuni si modificari pe care le poti face, astfel il poti adapta oricarei pagini. Sunt multe lucruri pe care mi le rezolva w3 total cache si chiar daca ar aparea ceva mai bun, sau lumea ar zice ca wp supercache ar fi mai bun, nu cred ca l-as schimba. Asta e parerea mea personala

demonbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    34

Implicit

daca esti pe dedicat recomand wp super cache. cel putin la mine w3 imi facea fisiere gigant.. de 2-3 gb la unele siteuri, de aici rezulta si un hard foarte plin. daca esti pe un shared gen Hostgator unde e nelimitat mergi pe w3. eu cea mai buna viteza o obtin cu nginx instalat+apc+wp super cache. eu cred ca cacheul influenteaza mai mult consumul de resurse si de aici rezulta o viteza mai buna(posibil sa gresesc, dar cand foloseam HG si nu aveam cache in general aveam probleme la resursele pe care aveam voie sa le consum, viteza de incarcare fiind aceeasi). am siteuri fara permalinks modificate(nu permite plugin de cache) care merg fara cache .. si au o viteza foarte foarte buna.

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

nginx

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu folosesc Wp multisite si am folosit Wp supercache, deoarece mi s-a parut mai simplu de setat.
    Nu stiu cat de relevante pot fi testele, difera de la caz la caz, pot interactiona cu alte plugin-uri.
    O discutie asemanatoare o gasesti si aici: which-wordpress-cache-plugin
    Apoi mi s-a parut mai comod sa folosesc CloudFlare si am renuntat la plugin.
    Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 4th April 2013 la 21:41. Motiv: am postat gresit:)

danielb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    96
    Putere Rep
    25

Implicit

Un plugin de cache nu neaparat salveaza din resursele host-ului si de aici se incarca site-ul mai repede ci genereaza acea pagina html statica care este afisata mai repede.

In momentul de fata pe un shared cu HDD SSD + Litespeed + W3 Total mi se incarca site-ul foarte repede, doar ce am renuntat la un vps (apache cu modulul pagespeed de la google) destul de scump cu care nu scoteam un asa timp bun de incarcare.

Pe vps si shared, total cache a scos un timp mai bun.

Nu am tstat nginx dar am inteles ca e destul de rapid, am vazut multe pareri despre nginx vs litespeed dar parerile sunt impartite, sper sa am ocazia sa fac acest test.

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

Implicit

partea buna la nginx e ca l-ai instalat pe server si nu iti bati capul cu nimic altceva.
    Scade substantial load-ul serverului si viteza de incarcare.
    Pe langa partea de cache nginx-ul se ocupa si de arhivarea paginilor astfel incat transferul sa fie cat mai mic.

Partea proasta ca nu prea se pupa cu fastcgi. Daca ar merge bine impreuna ar fi o treaba dar din pacate nu prea merg.
    Ca sa inteleaga lumea sunt 2 feluri de cache .
    Este cache la poze, fisiere statice etc. si mai este si cache la pagini.
    cache-ul la pagini e pentru site-uri de genul wordpress in care scrii un articol si dupa ce il scrii wp-ul genereaza un fisier iar contenul se incarca de acolo in loc sa ti-l incarce din baza de date.

Problema e ca nginx e un program care ruleaza peste apache deci trebuie sa ai root ca sa il poti instala. Se poate face pentru unele VPS-uri sau hybrid si servere dedicate.
    Sunt deja mai multe programele de genul acestuia unele cu bani altele free unde toti se lauda de performante foarte bune dar ce pot sa spun eu ca l-am folosit de peste 1 an si merge fara probleme prea mari pe nginxcp.com (nginx pentru cpanel).
    Update-uri si bug-uri reparate la 2-3 luni.

AlexandruM. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Vârstă
    33
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

eu folosesc w3 total cache , sunt foarte multumit de el. La inceput nu foloseam nici un plugin de genu , si mi se incarca site-ul foarte greu , dupa instalarea acestuia merge " brici ". Recomand acest plugin.

dexter este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th April 2005
    Vârstă
    42
    Posturi
    213
    Putere Rep
    39

Implicit

W3 Total Cache a avut o problema la mine pe site. La un moment dat site-ul se misca foarte greu si nu stiam care era problema. Dupa ce am dezactivat W3 Total Cache a inceput sa mearga fara probleme.
    Asa ca am instalat WP Super Cache. E adevarat ca are mai putine optiuni dar isi face treaba. Am instalat pe langa W3 Total Cache si WP Minify pentru a uni CSS-urile si JS-urile deoarece atunci cand activam minify-ul de la WP Super Cache imi dadea ceva eroare de javascript pe site.
    Nu forta, foloseste un ciocan mai mare.
    Stiri IT, calculatoare, telefoane

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problemă cache
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th October 2012, 20:06
  2. Gaseste plugin-urile potrivite cu plugin-ul: Developer
    De Bogdan Calin în forumul WordPress
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th June 2012, 15:23
  3. background in cache?
    De username în forumul Client side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th October 2009, 14:32
  4. no-cache
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th October 2009, 16:09
  5. cache
    De metrix1977 în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st July 2007, 18:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •