Ce plugin pentru a securiza un site este mai eficient:
WP Security Scan
sau
Better WP Security
Problema este ca nu vreau nici sa incarc site-ul cu pluginuri inutile deja am 17 si cred ca sunt prea multe
Ce plugin pentru a securiza un site este mai eficient:
WP Security Scan
sau
Better WP Security
Problema este ca nu vreau nici sa incarc site-ul cu pluginuri inutile deja am 17 si cred ca sunt prea multe
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Da interesant pluginul l-am instalat dar...pff ce e pe acolo
mi se pare foarte greu de setat cel putin la prima vedere. Imi arata 50% cu rosu
Daca tot venise vorba despre securitate si chiar despre Wordfence si Bulletproof as vrea sa profit de ocazie si sa profit de ocazie si sa va intreb ceva. Eu le folosesc pe amandoua si wordfence imi functioneaza perfect, insa cand activez htaccesul de securitate de la bulletproof apar niste probleme cu pagina. De exemplu am observat ca intr-o categorie unde apare lista de articole, nu mai afiseaza imaginile reprezentative. Insa cand dezactivez acel htacces din bulletproof, brusc apar si imaginile. Oare sa nu fie compatibila cu tema mea?
posibil sa fie vreo incompatibilitate intre cele doua pluginuri?
Ai incercat sa dezactivezi wordfence sa vezi daca persista problema?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
inca nu am incercat varianta asta deoarece nu consideram ca are vre-o treaba tinand cont ca wordfence are alt tip de securitate si alt mod de a proteja, insa in cursul zilei de azi voi activa htaccesul si voi dezactiva celalalt plugin. Revin cu un edit mai tarziu, sa vedem daca am reusit sa rezolv.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)