Am vazut pe unele directoare de articole acest plugin, care dupa inregistrare permite adaugarea unui articol, insa nu din panoul de comanda [wp-login].
Aici ma refer la posibilitatea de o posta.. ca in imagine.
Cum se numeste acel plugin?
Am vazut pe unele directoare de articole acest plugin, care dupa inregistrare permite adaugarea unui articol, insa nu din panoul de comanda [wp-login].
Aici ma refer la posibilitatea de o posta.. ca in imagine.
Cum se numeste acel plugin?
Ofer servicii de WebDesign si Coding pe forum insa am si un portofoliu .
Da-mi link sa vad unde ai gasit asta. Poate reusesc sa vad acolo.
Scriu tutoriale linux aici: http://www.debian-tutorials.com/
Si eu cautam acest plugin, dar cineva mi-a spus ca nu se gaseste gratuit.. ca e facut asa..
Cred ca este vorba de WordPress - WordPress Guest Posting Plugin | CodeCanyon
PS: inca nu am primit linkul sa stiu sigur
Scriu tutoriale linux aici: http://www.debian-tutorials.com/
Sunt si cateva gratuite:
WordPress › Guest Posts « WordPress Plugins
WordPress › Frontend Publishing « WordPress Plugins
WordPress › User Submitted Posts « WordPress Plugins
WordPress › WordPress Guest Post Plugin « WordPress Plugins
WordPress › Add Post widget « WordPress Plugins
Favoritul meu: WordPress › WP User Frontend « WordPress Plugins care vad ca acum are si o versiune premium.
Imi poti spune care poate face urmatoarele:
- sa permita doar userilor inregistrati sa poate posta
- username-ul sa fie trecut automat ca autor
- articolele publicate de ei sa aiba url sub alta forma, de exemplu site.com/submission/url-articol-adaugat/
- sa uploadeze mai multe imagini si sa le pozitioneze unde vor ei
- sa imi trimita mail ca s-a adaugat un articol nou si userilor cand s-a publicat
- sa aiba o limita minima si maxima a numarului de cuvinte introduse in titlu si body
- odata publicate sa nu le mai poata edita, ci doar adminul sa aiba aceasta optiune
Mersi mult.
Cred ca ultimul pe care l-am adaugat, WordPress › WP User Frontend « WordPress Plugins, poate rezolva punctele 1, 2, 4, si 5. Verifica si versiunea premium WP User Frontend Pro.
Pentru punctul 3 singura solutie pe care o vad este crearea unui custom post type "submission" si custom taxonomies aferente daca este cazul.
Pentru punctul 6, teoretic cred ca s-ar putea rezolva adaptand inputurile formularului, utilizand <input type="" name="" minlength="..." maxlength="..." />
Pentru punctul 7 cred ca e necesar alt plugin de genul WordPress › Capability Manager Enhanced « WordPress Plugins
O alta solutie ar mai fi si Form Builder - Gravity Forms 1.5
Sper sa te ajute informatiile, bafta !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)