Mi-a fost spart site-ul,imi recomanda cineva ceva extensi pentru securitate?
Mi-a fost spart site-ul,imi recomanda cineva ceva extensi pentru securitate?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Iti dau eu una platita pe privat cadou
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
mai mult ca sigur.. tocmai din cauza unei extensii ti-a fost spart siteul. sau din cauza unui troian, dar daca e vorba de troian, nu te va auta cu nimic oferta lui lovelife..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Cel care mi-a spart site ul este o persoana din pakistan, care a pus un slogan frumos, deci am motive sa cred ca problema nu e doar de la joomla.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Dupa ce curata site-ul il va proteja pe viitor, este un soft foarte bun, eu nu am mai avut probleme dupa ce l-am luat, si au fost destule incercari, vad in loguri
Pentru WP am instalat astazi Exploit Scanner pe un site al unei prietene ce avea ceva "musafiri" si a detectat, dar nu stiu ceva care sa asigure securitatea
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
De ce crezi ca nu este problema de joomla? O problema de securitate, la un modul sau chiar la core daca nu ai facut upgrade la ultima versiune. Au fost zilele trecute ceva notificari privind probleme de securitate
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu lucrez cu joomla de foarte multi ani, si cand am avut ghinionul ca siteul sa fie spart, acest lucru venea ori din ftp (calculator infectat de pe care se acceseaza siteul prin ftp) sau din cauza unor extensii. verifica extensiile instalate si calcultarorul de pe care accesezi siteul.
Nu stiu exact, dar cred ca Ensure your website security online with WebsiteDefender functioneaza pentru orice site. Nu iti ofera mare protectie si cred ca nici un plugin nu poate face asta, dar te anunta de fiecare data cand sunt schimbari pe siteul tau ( data unui fisier schimbat, fisiere noi sau sterse ).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)