Am avut un domeniu hostat la hostgator. Prinsesem o oferta pt 6 luni, acum tocmai ce mi-a expirat. Am decis sa iau un host de la noi din tara, la un pret mai accesibil..nu stiu de ce, m-am orientat catre hostvision. Am vorbit cu ei, le-am explicat ce si cum, au zis sa le dau mail dupa ce fac plata hostingului si sa le dau datele de logare de la hostgator pt a-mi muta domeniul cu tot cu continut.
Fac plata, le dau tot ce trebuie, azi constat cu stupoare ca site-ul arata varza:
- in primul rand, cand vreau sa ma loghez in panoul wordpress, imi apare casuta de logare specifica wordpress, bag datele, se incarca si cand ar trebui sa intre in panoul de administrare al site-ului, imi apare in loc o pagina alba si nimic altceva... Daca tastez in bara fix adresa domeniului imediat dupa ce incerc sa ma loghez si imi apare pagina aia alba, mi se incarca normal, imi apare in stanga sus, "panou de administrare" , ca si cum as fi logat, dar cand dau click pe el, iar imi apare pagina alba !!
- alta problema e ca mi-au disparut thumbnailurile. Eu folosesc tema Thesis si cu thumbnailurile e un pic mai dificil la ea: trebuia sa urc poza pe site, sa nu o introduc in articol, ci sa copiez adresa si sa o bag intr-un field ce apare la optiuni sub articol, atunci cand postez un articol nou..apare asa cum apare casuta de la All in One atunci cand scrii un articol nou...
Cum as putea repara raul facut fara sa o iau de la 0 cu reinstalarea wp si altele? Vechiul host imi expira peste vreo 2-3 zile ...
Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi.. Multumesc

Răspunde cu citat